Icerige atla
Extraloob

ardaslar eger kıs arkadasınızla msj exl temsil edin ((TURKCE

· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme
D
djfurkan2007 OP ⭐ 18y
ARKADASLAR KAMPANYA eger gunde 5 msj geçtiysen sende exl destyek we yazacagınız tek sey Ne olursan ol Extralooblu ol Destek:www.extraloob.com derseniz yeter ...
12 Yanıt
stalebug
stalebug ⭐ 19y
Anladıysam arap olayım.Söylediklerinden birşey anlamadım başlığını düzeltirmisin. Embarassed
V
ViruS_ ⭐ 19y

Anladıysam arap olayım.Söylediklerinden birşey anlamadım başlığını düzeltirmisin. Embarassed

++++++++ 2008 extraokk Mr. Green
E
Espio ⭐ 19y
anlamayan arkadaşlara anlayan olarak anlatıyım
Turkcell'in günde 5msj dan sonrası bedava kampanyasını düşünerek arkadaş demişki 5 msj ı bitirdikten sonra Bütün arkadaşlarınıza destek olmak için
Ne olursan ol Extraloob lo ol yazıp mesaj atın
Siteye destek olalım demiş
C
Crisis ⭐ 19y
cok sacma extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y
Hiç bir şey anlamadım, daha doğrusu arkadaş anlatamamış. Sanırım günde 5 sms atılınca gerisi ücretsiz oluyor bir kampanya var ve kalan smslerle sitenin tanıtılmasını öneriyor arkadaş. 😐
D
DarkGirl ⭐ 18y
Yok daha neler :)
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
kız arkadaş ne alaka ben babannemle mesajlaşıom belki
A
AlcollicA ⭐ 19y
iyide bunun kişinin kendisine yararı nedir? senin bi arkadaşından x sitesine üye ol kesin diye bi mesaj gelse sen hemen üye mi olursun, yoksa o arkadaşla ilişkiyi azaltırmısın 😁
T
Guzel bi fikir ama dvmlı msjlaşanlar için guzel ^^
yada arkadaş bana 100 kontur yukluyecekse ben varım ^^
B
bannedddd ⭐ 19y
Çok saçma..

Telefon listemde olan herkesle görüşüyorum zaten, msj atmaya ne gerek var yüzyüze de söylenir ama saçma geliyor. Üye sayısını arttırmak önemli değil, önemli olan kalıcı üyeler bulmak.. 😉 Bu da anca Silkroad oynayanlar olur. Zaten Silkroad oynayıp da siteyi bilmeyen olmadığına göre sorun yok. 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Sanki msn de yazışıyosun 😄 "kıs arkadasınızla" çok hoş 😄
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: