ARKADASLAR KAMPANYA eger gunde 5 msj geçtiysen sende exl destyek we yazacagınız tek sey Ne olursan ol Extralooblu ol Destek:www.extraloob.com derseniz yeter ...
ardaslar eger kıs arkadasınızla msj exl temsil edin ((TURKCE
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Anladıysam arap olayım.Söylediklerinden birşey anlamadım başlığını düzeltirmisin. Embarassed
Anladıysam arap olayım.Söylediklerinden birşey anlamadım başlığını düzeltirmisin. Embarassed
++++++++ 2008 extraokk Mr. Green
anlamayan arkadaşlara anlayan olarak anlatıyım
Turkcell'in günde 5msj dan sonrası bedava kampanyasını düşünerek arkadaş demişki 5 msj ı bitirdikten sonra Bütün arkadaşlarınıza destek olmak için
Ne olursan ol Extraloob lo ol yazıp mesaj atın
Siteye destek olalım demiş
Turkcell'in günde 5msj dan sonrası bedava kampanyasını düşünerek arkadaş demişki 5 msj ı bitirdikten sonra Bütün arkadaşlarınıza destek olmak için
Ne olursan ol Extraloob lo ol yazıp mesaj atın
Siteye destek olalım demiş
cok sacma extraokk
Hiç bir şey anlamadım, daha doğrusu arkadaş anlatamamış. Sanırım günde 5 sms atılınca gerisi ücretsiz oluyor bir kampanya var ve kalan smslerle sitenin tanıtılmasını öneriyor arkadaş. 😐
Yok daha neler :)
kız arkadaş ne alaka ben babannemle mesajlaşıom belki
iyide bunun kişinin kendisine yararı nedir? senin bi arkadaşından x sitesine üye ol kesin diye bi mesaj gelse sen hemen üye mi olursun, yoksa o arkadaşla ilişkiyi azaltırmısın 😁
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Guzel bi fikir ama dvmlı msjlaşanlar için guzel ^^
yada arkadaş bana 100 kontur yukluyecekse ben varım ^^
yada arkadaş bana 100 kontur yukluyecekse ben varım ^^
Çok saçma..
Telefon listemde olan herkesle görüşüyorum zaten, msj atmaya ne gerek var yüzyüze de söylenir ama saçma geliyor. Üye sayısını arttırmak önemli değil, önemli olan kalıcı üyeler bulmak.. 😉 Bu da anca Silkroad oynayanlar olur. Zaten Silkroad oynayıp da siteyi bilmeyen olmadığına göre sorun yok. 😄
Telefon listemde olan herkesle görüşüyorum zaten, msj atmaya ne gerek var yüzyüze de söylenir ama saçma geliyor. Üye sayısını arttırmak önemli değil, önemli olan kalıcı üyeler bulmak.. 😉 Bu da anca Silkroad oynayanlar olur. Zaten Silkroad oynayıp da siteyi bilmeyen olmadığına göre sorun yok. 😄
Sanki msn de yazışıyosun 😄 "kıs arkadasınızla" çok hoş 😄
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap