A Arcadia OP ⭐ 17y 16 yil once #1 arkadaslar şimdilik 2 tane yaptım devamını ekleyeceğim 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Mopneet ⭐ 18y 16 yil once #2 Fena değiller. Başlık Turkish English olmuş biraz. ^_^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia OP ⭐ 17y 16 yil once #3 turkish english derken ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TwiLighT ⭐ 18y 16 yil once #4 Arcadia's Signature Dünyası ilginç yani 😊herneyse çalışmalar hoş hacım. biraz da fantastik 😜 bol bol font indir derim ben. bir de arkaplana bevel&emboss ekleme. pek hoş olmuyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 16 yil once #5 Arcadia's Signature Dünyası ilginç yani 😊herneyse çalışmalar hoş hacım. biraz da fantastik 😜 bol bol font indir derim ben. bir de arkaplana bevel&emboss ekleme. pek hoş olmuyorbevel and emboss'da katılıyorum 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia OP ⭐ 17y 16 yil once #6 teşekkürler yorumlar için dikkate alacağım 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia OP ⭐ 17y 16 yil once #7 up TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia OP ⭐ 17y 16 yil once #8 bol bol font indirdim ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X X_HeaveN_X ⭐ 16y 16 yil once #9 uu cok karmasık 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil