(=
Arapların ingilizcesine bitiyorum ya :)))))
· 25 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
(=
Belkide sövüyo 😆
girersen arap uniona olacağı budur :DDD
mısırlılarında bazısı türkçe biliyor onlar daha komik 😄 çocuğun teki bana "benim abla öğretti bana biraz türkçe" demişti kopmuştum pc başında xD
masmas takla makara:
yas makara:
bi ara bana ''raz pls raz pls'' diye yazmıştı bi oyuncu.ben diyodum ne diyo bu.meğersem adam ölmüş benden res istiyor 😊
Evet yes'e yas res'e rez/raz pls'e blz/pleez/pless falan filan komik bi ingilizce aksanı kullanırlar ;D ama bence p yerine b kullanmalarıdır onları sevilesi yapan :] çok mısırlı arkadaşım oldu oynarken bence içlerinde kötülük hiç yok yani ben scammer bi mısırlı'ya rastlamadım...bi de hep medo,mohammed,mahmood gibi isimler alırlar 😄 dindarlar yani 😄 bi de pop görürdüm nicklerinde bazen ne demek diye hep merak ettim ama merakta kalacak maalesef 😞
by the way,you speak english very WELL(not "good" because that's used as an adjective) too mavii ;D
by the way,you speak english very WELL(not "good" because that's used as an adjective) too mavii ;D
T
TheCunninG
⭐ 19y
yas tutuyormş xD
Evet yes'e yas res'e rez/raz pls'e blz/pleez/pless falan filan komik bi ingilizce aksanı kullanırlar ;D ama bence p yerine b kullanmalarıdır onları sevilesi yapan :] çok mısırlı arkadaşım oldu oynarken bence içlerinde kötülük hiç yok yani ben scammer bi mısırlı'ya rastlamadım...bi de hep medo,mohammed,mahmood gibi isimler alırlar 😄 dindarlar yani 😄 bi de pop görürdüm nicklerinde bazen ne demek diye hep merak ettim ama merakta kalacak maalesef 😞
mısırlı scammer görmedinmi aresde olsan aynı seyleri diyemezdin full mısırlı hacker kaynıyor mısırlıların %90ı hacker aresde böyle tabi diğerlerini bilemem.
yas makara:
U
Unforgiven
⭐ 17y
3la fatra
3amlet afk 😆
3amlet afk 😆
bence güzel 😜
arapları sevmem 😄 ama konuşmaları hoşama gidiyor 😄 hele maçtaki spikerleri bitiyor 😄
H
hallowkuta
⭐ 18y
Araplar komedi ya barty blaz felan diolar 😄
banada thieflik ederken no trada yazıyolar 😁
enta masreeeeeeeeee 😁
ps : hiç sevmem mısırlıları
ps : hiç sevmem mısırlıları
Bu ing. deil bunun bir adı vardı ama unuttum xD
El arabia 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap