Icerige atla
Extraloob

Arapların ingilizcesine bitiyorum ya :)))))

· 25 Yanıt · 3.1K görüntüleme
S
suikastciler OP ⭐ 18y
(=
25 Yanıt
S
sertac38 ⭐ 18y
(=
A
ALpique ⭐ 17y
Belkide sövüyo 😆
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
girersen arap uniona olacağı budur :DDD
J
JeRaTh ⭐ 17y
mısırlılarında bazısı türkçe biliyor onlar daha komik 😄 çocuğun teki bana "benim abla öğretti bana biraz türkçe" demişti kopmuştum pc başında xD
R
Rochas ⭐ 16y
masmas takla makara:
X
xcorelli ⭐ 18y
yas makara:
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
bi ara bana ''raz pls raz pls'' diye yazmıştı bi oyuncu.ben diyodum ne diyo bu.meğersem adam ölmüş benden res istiyor 😊
K
Kitty ⭐ 16y
Evet yes'e yas res'e rez/raz pls'e blz/pleez/pless falan filan komik bi ingilizce aksanı kullanırlar ;D ama bence p yerine b kullanmalarıdır onları sevilesi yapan :] çok mısırlı arkadaşım oldu oynarken bence içlerinde kötülük hiç yok yani ben scammer bi mısırlı'ya rastlamadım...bi de hep medo,mohammed,mahmood gibi isimler alırlar 😄 dindarlar yani 😄 bi de pop görürdüm nicklerinde bazen ne demek diye hep merak ettim ama merakta kalacak maalesef 😞
by the way,you speak english very WELL(not "good" because that's used as an adjective) too mavii ;D
T
TheCunninG ⭐ 19y
yas tutuyormş xD
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Evet yes'e yas res'e rez/raz pls'e blz/pleez/pless falan filan komik bi ingilizce aksanı kullanırlar ;D ama bence p yerine b kullanmalarıdır onları sevilesi yapan :] çok mısırlı arkadaşım oldu oynarken bence içlerinde kötülük hiç yok yani ben scammer bi mısırlı'ya rastlamadım...bi de hep medo,mohammed,mahmood gibi isimler alırlar 😄 dindarlar yani 😄 bi de pop görürdüm nicklerinde bazen ne demek diye hep merak ettim ama merakta kalacak maalesef 😞
by the way,you speak english very WELL(not "good" because that's used as an adjective) too mavii ;D

mısırlı scammer görmedinmi aresde olsan aynı seyleri diyemezdin full mısırlı hacker kaynıyor mısırlıların %90ı hacker aresde böyle tabi diğerlerini bilemem.
S
Sw33Ty ⭐ 17y
yas makara:
U
Unforgiven ⭐ 17y
3la fatra
3amlet afk 😆
F
frityus ⭐ 17y
bence güzel 😜
J
Judas ⭐ 19y
arapları sevmem 😄 ama konuşmaları hoşama gidiyor 😄 hele maçtaki spikerleri bitiyor 😄
H
hallowkuta ⭐ 18y
Araplar komedi ya barty blaz felan diolar 😄
B
bdeniz ⭐ 17y
banada thieflik ederken no trada yazıyolar 😁
C
Cryolite ⭐ 19y
enta masreeeeeeeeee 😁

ps : hiç sevmem mısırlıları
E
eLempTRa ⭐ 18y