Arkadaşlar YouTube'de Düzenlenen Intro Yarışması İçin Intro Hazırlıyıcam Fakat Bana 80+ Glev Skilleri Açık Olan Glev Char Lazım. Ya Çekip Bana Atabilcek Yada 5Dk'lıgına Verebılecek Biri Lazım. Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim 😘
Ps1 : Intro Yarışması Rev6 ve 1Youtube Üyesi Tarafından Düzenleniyor. Ödüllü Değil Sadece Rev6 Reklam Yapıyor.
Ps2 : Bu Yardım Karşılıgında Sadece Kucak Dolusu Sevgi Verebilirim. Maddi Bir Karşılık Veremiyecem summer7:
Aranıyor ..!
· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
L
LethaLKiss
⭐ 16y
ins bulrsn aslnda bnm charin gs suanda bnde olsa bnde vereblrdm xD.. bu arada yarisma tam olarka ney bi aciklar msin?
ins bulrsn aslnda bnm charin gs suanda bnde olsa bnde vereblrdm xD.. bu arada yarisma tam olarka ney bi aciklar msin?
" HN(HimikoNub) Intro Contest " HimikoNub Adlı Rev6 Üyesının Youtubede Başlattıgı Intro Yarışması. Açılış Amacı Videoların Başına Kanulan Tanıtım Videosunun Silkroad Olması İçin. Güzel Olanları Rev6'da Tanıtıyor. Seçilen İlk 3Videoyuda Rev6 Ana Sayfada Yayınlıyacak. Katılmayı Düşünüyorum Canım sıkılıyordu. Aklımda Fikir Var Ama Glev Char Lazım 😘
D
DesertRose
⭐ 17y
Sen youtube'un üstad larından yardım iste örn; KleinaStyla,Gl4vie 😎 .. Umarım en kısa zamanda bulursun
Sen youtube'un üstad larından yardım iste örn; KleinaStyla,Gl4vie 😎 .. Umarım en kısa zamanda bulursun
Glev Char Bulduktan Sonra Yardıma Ihtıyac Kalmıyo Editlemeyi Yaparız. Sağolasın 😘
FireWavezZ katılıyomu acaba
FireWavezZ katılıyomu acaba
Daha FireWavezZ'den Ses Çıkmadı Zaten Onun Introsu Silkroad İle İlgili Fakat Yeni Yapma Şartı Var. O Katılırsa Fenalara Geliriz daral:
FireWawezZ katılırsa banko kazanır bitiyorum o adamın videolarına
emperor için mi lazım?

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap