Merhaba beyler, 20.000-25.000 tl arası bir araba ariyorum, aklimdaki secenekler seat toledo, golf , polo , (malum öğrenciyim bu kadar tirtiklayabiliyorum, ha birde yakiti az yakan cinsten ariyorum mümkünse:-)
Araba seciminde kararsizim , onerilerinizi bekliyorum
· 23 Yanıt · 5.0K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Ben senin yerinde olsam golf alırdım o bütçe ile ama kendini biraz daha sıkıp hoşuna gidiyorsa audi a3 al koyu kırmızı
Ps:Polis olursam eğer yapacağım ilk iş o arabayı almak 😜 pray:
Ps:Polis olursam eğer yapacağım ilk iş o arabayı almak 😜 pray:
Az yaksın diyorsan eğer ama polo al kuzenimde 1.3 benzinlisi var tüp taktırınca karlı oluyor.
Dizel'ide fena değil onuda araştır
Dizel'ide fena değil onuda araştır
bende helikopter var gerçi çok yakıyo ama 😄 şaka maka bende golf öneririm rahat arabadır poloda güzel gerçi ama onlarında 2011-2012 kasaları şık duruyo ve doğal olarak bütçeni aşıyor. Ama biraz araştırırsan ucuzada bulabilirsin
O saydığın arabalar arasındaki en kaliteli araba Golf o çok başka bir arabadır 😊
ps:Biraz daha ekleyim benim seneye alacağım volvo c30 tavsiye ederim 😄
ps:Biraz daha ekleyim benim seneye alacağım volvo c30 tavsiye ederim 😄
bende helikopter var gerçi çok yakıyo ama 😄 şaka maka bende golf öneririm rahat arabadır poloda güzel gerçi ama onlarında 2011-2012 kasaları şık duruyo ve doğal olarak bütçeni aşıyor. Ama biraz araştırırsan ucuzada bulabilirsin
Aynı dertten yanıyoruz benim özel jetimde çok mazot yakıyor ama katlanacaz makara: 2011-2012 polo 2.eli benzinliyi 27-30 arası bulabilirsin 🤝
Getz benzinli var bende, fazlaca rahat araba
[F New]Solo Gitarist
rüzgarda şerit değiştiren bir araba 😁
ahaha 😁 🙏
Ps:Bütçe şöyle en azından 70k+ olsaydı yardım edebilirdim de bro bu aralıktaki arabalardan çok anlamam malesef ashamed0003
ahaha 😁 🙏
Ps:Bütçe şöyle en azından 70k+ olsaydı yardım edebilirdim de bro bu aralıktaki arabalardan çok anlamam malesef ashamed0003
Terbiyesizleşme
ahaha 😁 🙏
Terbiyesizleşme
terbiyeyi senden mi öğrenecem cicioe2
@Trip
Evet cicioe2
Evet cicioe2
-
2009-2010 polo suan ağır basıyor 27 -28 bin arası bulabilirim sanırım. 1.2 benzinli 25-30 kr. yakıyor imiş ideal gibi.
Ay sonuna kadar vaktim var 1. Sırayı polo aldı, golfun yeni kasası guzel fakat bütçemi aşıyor.
Teşekkür ederim, 70k+ bütçe olsa tek seçenek aklimda var.
Ay sonuna kadar vaktim var 1. Sırayı polo aldı, golfun yeni kasası guzel fakat bütçemi aşıyor.
ahaha 😁 🙏
Teşekkür ederim, 70k+ bütçe olsa tek seçenek aklimda var.
@Trip
Evet cicioe2
Hacım ortada terbiyesiz bir durum var da ben mi göremedim? Arkadaş belki 70bin üzeri araçlarla çok alakalı çok yakından takip ediyor olabilir. Ben burda polemik yapacak birşey göremiyorum.
@Trip
Evet cicioe2
Hacım ortada terbiyesiz bir durum var da ben mi göremedim? Arkadaş belki 70bin üzeri araçlarla çok alakalı çok yakından takip ediyor olabilir. Ben burda polemik yapacak birşey göremiyorum.
Zaten bende şakasına yazmıştımda anlayan yok
@Trip
Evet cicioe2
2009-2010 polo suan ağır basıyor 27 -28 bin arası bulabilirim sanırım. 1.2 benzinli 25-30 kr. yakıyor imiş ideal gibi.
Ay sonuna kadar vaktim 1. Sırayı polo aldı, golfun yeni kasası guzel fakat bütçemi aşıyor.
ahaha 😁 🙏
Teşekkür ederim! 70k+ bütçe olsa tek seçenek aklimda var.
hayır mesajımı yanlış anlama artniyetsiz yazdım 70k üstü arabaları yani bmw 1.16 ve merso A serisi diyim kısaca ve üstünü çok iyi bildiğim için dedim bu aralıktakileri bilmediğimi söyledim yani benden daha iyi bilenler vardır bu aralığı o yüzden yorum yapmak istemedim.Ama şunu diyebilirim 2010 1.6 tdi(dizel) polo sana uygun gider sanırım 🍺
@Trip
Evet cicioe2
şaka yapınca kenara bi yere smile koy be hacım 😄
@duygusuz
Bro ciddi olsam bunu özelden söylerim zaten 😄
Bro ciddi olsam bunu özelden söylerim zaten 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap