ARKADAŞLAR CELEUS SERVERINDA BU ÇARLARI ALMAYIN SERVERDA HERKES BILIYORKI BU O.Ç HIRSIZ BIRISI DER ISMI BURAK BIRISI DER YUCEL KIM OLDUGUNU HANGI AMDAN CIKTIGI BELLI DEGIL 40 TANE OROSPU BIR ARAYA GELSE BOYLE BIR SEYI CIKARAMAZDI
APOLLON KARAKTERINI BENIM SATTIGIM ADAMDAN CALMIS BENIM ADIMI KULLANARAK MILLETI DOLANDIRMIS ZOR BIRSEY DEGIL SERVERA GIRIS YAPIN SORUN ZATEN HERKES NASIL BIR O.Ç OLDUGUNU SIZE SOYLEYECEKTIR
SERVERDA TUTUNACAK DALI KALMADI HERKES GUILDDINDEN FILAN CIKARDI
KESINLIKLE ITIBAR ETMEYIN BIZ YANDIK SIZ YANMAYIN
WTS ApolIon BuggeR DarkLight
· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
valla almayı düşünüyordum şuan konuşuyordum.. teşekkür ederim
AlbertHein
⭐ 7y
Dün bu şahıs bana karakter satmaya çalışıyordu.
İyi ki güvenmemişim.
Hemen arkasına zaten bir server global attı dolandırıcı diye.
İyi ki güvenmemişim.
Hemen arkasına zaten bir server global attı dolandırıcı diye.
arkadaşlar guıldden attılar elımızdekı belgelerı gosterdık bır uygulama aracılıgıyla wp numarasını yurt dısından bır numara yapıyor yurt dısında yasıyorum dıyor o.ç oyunda Apollon ısmınde 2 tane daha carım war bu o.ç yuzunden sureklı pm gelıyor bana onun ısmının yazılısı ApolIon küçük l buyuk ı olarak yazılıyor bılgınıze
DarkLightın ilk sahibi bendim benden çalmışlardır sonra paramı zar zor geri aldım aynı kişimi bilmiyorum ama ortalık çok tehlikeli paranızı almadan veya güvenilir biri olmadan alış veriş yapmayın darklight hakkında geçmişe bakarsanız forumda benmde konum var.
bir tane o.ç eline geçmiş bütün serverı oyundan soğuttu
güncel
oyunda hala ApolIon Darklight ve Buggerden ıtem almaya calısan car takası yapmaya calısan arkadaslar var sonra ceremesını ben cekıyorum Apollon ve ApoIIon dıye warrıor warlock ve wız bard var pm ler daha sonra bana gelıyor dıkkat edın artık hırssızdır dıye bagıra bagıra global attık buradan paylastık hala 200 sılke 300 sılke car almaya calısıyorsunuz bıraz aklınızı kullanın
AlbertHein
⭐ 7y
oyunda hala ApolIon Darklight ve Buggerden ıtem almaya calısan car takası yapmaya calısan arkadaslar var sonra ceremesını ben cekıyorum Apollon ve ApoIIon dıye warrıor warlock ve wız bard var pm ler daha sonra bana gelıyor dıkkat edın artık hırssızdır dıye bagıra bagıra global attık buradan paylastık hala 200 sılke 300 sılke car almaya calısıyorsunuz bıraz aklınızı kullanın
250 silk diyor wizard chara 😄
I
ImThePompaci
⭐ 7y
Arkadaşlar, tanınmayan bilinmeyen insanlardan bir şey almak, aracı istemek, büyük kücük harf oyunları moda oldu. Adam char alıcak diyor e devletten bilgi atıyım. 😄 saçma sapan işler. Oyun içinde az çok milleti biliyor. Sağlam oyuna, chara, iteme gözü doymuş insanları aracı seçin. Önce aracıya güvenin ucuz bulduğunuz şeyleri almaya veya yüksek fiyattan satmaya çalışırken elinizdekinden olmayın..
bir başkasının canı yanmaz umarım
StarDust adlı carımı satıyorum oyunu bıraktım bana yazdı tanıdığın aracı falan varmı diye bi arkadaşımın nickini verdim .2 saat sonra cakma nick açmış arkadasın nickte alıcı var knka satalım hemen diyo 😄 dc gel diyorum adres ver diyo wpden yazıyorum diyorum sarjım bitti yeni geldim eve diyo 😄 carın bilgileri var sende gir knk diyorum sildim diyo 😄 ajhglhasl cok salak salak yöntemler deniyo şerefsizler. bu konuda ss alın arkadaşlar paranızı cardırsanız bile siber suçlardan parasının 10katını alırsınız bu bir dijital dolandırıcılıktır.
StarDust adlı carımı satıyorum oyunu bıraktım bana yazdı tanıdığın aracı falan varmı diye bi arkadaşımın nickini verdim .2 saat sonra cakma nick açmış arkadasın nickte alıcı var knka satalım hemen diyo 😄 dc gel diyorum adres ver diyo wpden yazıyorum diyorum sarjım bitti yeni geldim eve diyo 😄 carın bilgileri var sende gir knk diyorum sildim diyo 😄 ajhglhasl cok salak salak yöntemler deniyo şerefsizler. bu konuda ss alın arkadaşlar paranızı cardırsanız bile siber suçlardan parasının 10katını alırsınız bu bir dijital dolandırıcılıktır.
ama hala bu yontemlere ınanan ınsanlar var ınsanları zor duruma sokuyorlar benzer ısımler yuzunden sucu olmayan ınsanlar kendılerını temızlemek ıcın caba gosterıyor
oyunda hala global atıyorlar hakkında akıllanmaz bu mıllet kac defa global atıldı hala ıtem sılk car kaptıran var
oyunda hala pm atanlar var bana artık sabrım kalmadı malmısınız defalarca yazdık cızdık bu adama nasıl ınanıyorsunuz
güncel
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap