http://www.youtube.com/watch?v=VlfYbJnQOms
İşte sözlere bakın altta yazılan küfürlere bakın bunlar insanmı
'extraloob ta ettiğin küfürlerın bedelını çekiyorsun' lafa bakınya sen kımsınkı bana bedel ödetiyosun lethal ve arkadaşları bunu söledım hala sölüyorum bunu ödersiniz extraloob ailesi ben ant_nuker sizleri cok sevıyorum bunu hep sölemişimdir ama site hep bu insanlar desteklernıyor buna çok üzülüyorum 😞
Bu arada evimde internet kesileli sizleri Çok özledım oynadıgımız oyunlar geçirdıgımız vakitler sizlerı Çok özledım 😞
AnT_NuKeR Çalındı! Laflara bakın....
· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Geçmiş Olsun 😢
Geçmiş Olsun 😢
Teşekkür ederim 😞
çok geçmiş olsun herşeyi anlarım ama birisine cidden zarar vermeyi asla bünyem kaldırmaz charı çalan kişilere yazıklar olsun.
çok geçmiş olsun herşeyi anlarım ama birisine cidden zarar vermeyi asla bünyem kaldırmaz charı çalan kişilere yazıklar olsun.
al benden de o kadr abi 😱 şerfsz....lerr
Bu Kürtlerin (Hırsız Olanların)Ecdadını Ağlatıcam......Sadeece Bekleyin....(Özellikle Benim Gibi Bir Antalyalısın Elimden Geleni Yapacağım...)
Saygılarımla...
MrT3CHN0
Saygılarımla...
MrT3CHN0
bu LETH4L harbi serefsiz cıktı ama biraz bu sitedekileri ornk alıp insanlık ornegi gostersin
leth4l biraz insan taklidi yap :x
bu LETH4L harbi serefsiz cıktı ama biraz bu sitedekileri ornk alıp insanlık ornegi gostersin
Maymunlar Hariç Hangi Hayvanın(Hane O Allah'ın Bize Haram Ettiği Hayvan)İnsan Taklidi Yaptığını Gördün???
Bu Kürtlerin (Hırsız Olanların)Ecdadını Ağlatıcam......Sadeece Bekleyin....(Özellikle Benim Gibi Bir Antalyalısın Elimden Geleni Yapacağım...)
Saygılarımla...
MrT3CHN0
Arkadaşım sabahtan beri kürt filan bırakmadınız.Lütfen Aşalayıcı sözler kullanmayalım.
Saygılarımla...
MrT3CHN0
Arkadaşım sabahtan beri kürt filan bırakmadınız.Lütfen Aşalayıcı sözler kullanmayalım.
Saygılarımla...
MrT3CHN0
Ben Sözlerimin Kime Gideceğini Belirttim""""Hırsız Olanların""""Benimde Tanıdığım Çok İyi İnsanlar var.Ama....Bazıları...
Saygılarımla...
MrT3CHN0
Ben Sözlerimin Kime Gideceğini Belirttim""""Hırsız Olanların""""Benimde Tanıdığım Çok İyi İnsanlar var.Ama....Bazıları...
heh şimdi oldu ?!!!!!!...
Zaten Yazdığım İlk Postta Hırsız Olanların Olarak Belirtmiştim....
Hepinize teşekkür ederim böle insanlar yüzünden oyunu bıraktım ama yakında AnT_BoW La allah izin verirse Tekrar Oyuna Dönmeyi Düşünüyorum!
bu arada nasıl caldıgını soylermsin nasıl oldu yani ?
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Hepinize teşekkür ederim böle insanlar yüzünden oyunu bıraktım ama yakında AnT_BoW La allah izin verirse Tekrar Oyuna Dönmeyi Düşünüyorum!
o şerefsizin yeri yurdu belli değil mi Okan abiden ip numarsını al adresini öğren git almaya çalış insan gibi vermiyorsa ya seve seve ya sıka sıka alırsın insl
o şerefsizin yeri yurdu belli değil mi Okan abiden ip numarsını al adresini öğren git almaya çalış insan gibi vermiyorsa ya seve seve ya sıka sıka alırsın insl
Çar Çalılalı Çok Oldu 😢 Evimde Nrtim yok yeni duyura bildim!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap