Matematik , kafa karıştırıcı , çözülmesi zor olan , hocaları ters olan , İğrenç bir derstir..
Extraloob üyeleri olarak , matematiği sevmeyenler için fun club açtık ..
Üyeler
1-) HaveKinqGLavie.
2-)Dely_KaaN
3-)Amy Lee
4-)furkifurki

beni eklermisin
Anti Matematik Fan Club
başlığı bu şekilde yaparsan sevinirim.farklı şekillerle başlık açmak göze kötü gözüküyor (:
matematiği çok sevmem fakat ona İğrenç bir derstir diyemem :)
bir anda matematik aşkı doğdu içimde 😁
ekleme :P
benide ekle hacım matematiği seviyorum ama hocadan NEFRET ediyorum
beni ekleyebilirsin xP
matematiğin içinde olmadığın için matematiği sevmiosun bizde gectik bu yollardan..
ayrıca matematik iğrenç bir ders deil aksine çok zevkli bir ders zekanı mantığını geliştiren en yararlı derstir tabi hiç çalışmadan yapılacak bir ders deil 😄
ben sayısalım eğer matematik zekan yoksa zaten matı sevmemen doğal ama bu daha erken bi matın içine gir bakalım ondan sonra göreyim seni bende 8e kadar nefret ederdim mattan ama matı yapamazsan kimya ve fiziği kafadan sil zaten hiç yapamazsın biyoloji desen full ezber ders lisede de sevmessen gideceğin iki yol var dil ve tm(tm yide matematik yapan kazanıyor türkçeyi herkes yapıor zaten)
matematiğin içinde olmadığın için matematiği sevmiosun bizde gectik bu yollardan..
ayrıca matematik iğrenç bir ders deil aksine çok zevkli bir ders zekanı mantığını geliştiren en yararlı derstir tabi hiç çalışmadan yapılacak bir ders deil 😄
ben sayısalım eğer matematik zekan yoksa zaten matı sevmemen doğal ama bu daha erken bi matın içine gir bakalım ondan sonra göreyim seni bende 8e kadar nefret ederdim mattan ama matı yapamazsan kimya ve fiziği kafadan sil zaten hiç yapamazsın biyoloji desen full ezber ders lisede de sevmessen gideceğin iki yol var dil ve tm(tm yide matematik yapan kazanıyor türkçeyi herkes yapıor zaten)
benide ekle hacım matematiği seviyorum ama hocadan NEFRET ediyorumbeni ekleyebilirsin xP
Eklendiniz.matematiğin içinde olmadığın için matematiği sevmiosun bizde gectik bu yollardan..
Okumadım , ama ekliyim mi? :P
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap