Icerige atla
Extraloob

Anti Matematik Fan Club

· 18 Yanıt · 2.9K görüntüleme
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y

Matematik , kafa karıştırıcı , çözülmesi zor olan , hocaları ters olan , İğrenç bir derstir..

Extraloob üyeleri olarak , matematiği sevmeyenler için fun club açtık ..

Üyeler

1-) HaveKinqGLavie.
2-)Dely_KaaN
3-)Amy Lee
4-)furkifurki
18 Yanıt
I
Infinity ⭐ 18y
beni eklermisin
Windy
Windy ⭐ 19y
Anti Matematik Fan Club

başlığı bu şekilde yaparsan sevinirim.farklı şekillerle başlık açmak göze kötü gözüküyor (:

matematiği çok sevmem fakat ona İğrenç bir derstir diyemem 😊
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
beni eklermisin

Eklendin 😉

Anti Matematik Fan Club

başlığı bu şekilde yaparsan sevinirim.farklı şekillerle başlık açmak göze kötü gözüküyor (:

matematiği çok sevmem fakat ona İğrenç bir derstir diyemem :)

Ekliyim mi eklemiyim mi?
Windy
Windy ⭐ 19y
bir anda matematik aşkı doğdu içimde 😁

ekleme 😜
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
bir anda matematik aşkı doğdu içimde 😁

ekleme :P

Seni soğutacağım bu matematik ten

al sana soru 😜

f(x) = 5 x13 + 13 x5 + 9 a x

fonksiyonunun her x tamsayısı için 65'e bölünebilmesi için a yerine konabilecek en küçük pozitif tamsayıyı bulunuz. 😁

Bulamaz kii bulamaz kii 😁 😁
R
Rhea ⭐ 19y
benide ekle hacım matematiği seviyorum ama hocadan NEFRET ediyorum
X
XER0 ⭐ 19y
beni ekleyebilirsin xP
C
ChrsNYC ⭐ 18y
matematiğin içinde olmadığın için matematiği sevmiosun bizde gectik bu yollardan..
ayrıca matematik iğrenç bir ders deil aksine çok zevkli bir ders zekanı mantığını geliştiren en yararlı derstir tabi hiç çalışmadan yapılacak bir ders deil 😄
ben sayısalım eğer matematik zekan yoksa zaten matı sevmemen doğal ama bu daha erken bi matın içine gir bakalım ondan sonra göreyim seni bende 8e kadar nefret ederdim mattan ama matı yapamazsan kimya ve fiziği kafadan sil zaten hiç yapamazsın biyoloji desen full ezber ders lisede de sevmessen gideceğin iki yol var dil ve tm(tm yide matematik yapan kazanıyor türkçeyi herkes yapıor zaten)
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y

beni ekleyebilirsin xP

Eklendiniz.

matematiğin içinde olmadığın için matematiği sevmiosun bizde gectik bu yollardan..
ayrıca matematik iğrenç bir ders deil aksine çok zevkli bir ders zekanı mantığını geliştiren en yararlı derstir tabi hiç çalışmadan yapılacak bir ders deil 😄
ben sayısalım eğer matematik zekan yoksa zaten matı sevmemen doğal ama bu daha erken bi matın içine gir bakalım ondan sonra göreyim seni bende 8e kadar nefret ederdim mattan ama matı yapamazsan kimya ve fiziği kafadan sil zaten hiç yapamazsın biyoloji desen full ezber ders lisede de sevmessen gideceğin iki yol var dil ve tm(tm yide matematik yapan kazanıyor türkçeyi herkes yapıor zaten)

Okumadım , ama ekliyim mi? 😜
F
F10diP| ⭐ 19y

katılıyore..tamamen haklısın bende 8 e kadar nefret ederdim(gerçi 8 e kadar sevdiğim ders yoktu 😄 ) lise 3 deyim matematik dersi yok ama lise2 ye kadar çok başarılıydım matematikde .. 😐
R
Rocky ⭐ 18y
Kanka senle " Anti Okul Fun CLub " kuralım mı?
C
ChrsNYC ⭐ 18y

beni ekleyebilirsin xP

Eklendiniz.

Okumadım , ama ekliyim mi? :P

ohooo snn matematiği sevmemen doğal 2 satır yazıyı okumaya üşeniosan...
ALMA..!
L
LostPower ⭐ 18y
bnide eklersen çok sevinirim 😊
H
HnTRue ⭐ 18y
2*2=4 😄
M
MoonLife ⭐ 19y
matematik sevilmez mi arkadaslar yaa xD
Z
Zeratul ⭐ 18y