Bence sitede anlık mesajlaşmak için bir bölüm olabilir. Flash Chat güzel bir scripttir. Çok güzel bir ortam olacağını düşünüyorum.
Anlık Mesajlaşma
· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
O Zaman Bütün Millet Chatten Yazar Aga Yardım Pls Mr. Green
Daha öncelerdede çok tartışıldı bu konu 😊
viewtopic.php?f=5&t=36875
yapılan istekleriniz arasında chat,msn,irc,Teşekkür Etme Butonu,radyo ve +rep olayları gibi istekler olmasın.Eger ki oyle bir istekte bulundunuz direk red alınacaktır
Cevap şu olacaktır ;
Acmadik,Acmiyoruz,Acmayacagiz Cool
Cevap şu olacaktır ;
yapılan istekleriniz arasında chat,msn,irc,Teşekkür Etme Butonu,radyo ve +rep olayları gibi istekler olmasın.Eger ki oyle bir istekte bulundunuz direk red alınacaktır
Cevap şu olacaktır ;
Sağlık olsun Rolling Eyes
Bu konuyu baya kişi gündeme getirmişti ama öyle bişi olursa site çok yavaşlar..=)Ayrıca isteyen msn adresini alıp konuşsun ne gereği var anlık konuşmanın mesela benim [email protected] ya da [email protected] ^^ ekleyin anlık konuşalım xD
Bu konuyu baya kişi gündeme getirmişti ama öyle bişi olursa site çok yavaşlar..=)Ayrıca isteyen msn adresini alıp konuşsun ne gereği var anlık konuşmanın mesela benim [email protected] ya da [email protected] ^^ ekleyin anlık konuşalım xD
Farklı bir indexte fena olmaz diye düşündüm.Sitede bir yavaşlama olmaz. Ayrıca MSN çok kullanmıyorum yaw. Çok iğrenç Very Happy
Okan abiye sölersin. İkna edebilirsen ki imkansız Mr. Green öyle işte Very Happy
Okan abiye sölersin. İkna edebilirsen ki imkansız Mr. Green öyle işte Very Happy
Söylemeye gerek yok. Buraya bakacaktır Wink . İsterse yapar istemezse sola sapar Razz
Söylemeye gerek yok. Buraya bakacaktır Wink . İsterse yapar istemezse sola sapar Razz
topice cevap vermeyecektim de espri komik geldi yazayım hatta yazarken ben hafiften sola sapayım dedim ihihihii Twisted Evil Mr. Green Razz Laughing Very Happy
Game Designer
⭐ 19y
Cevap şu olacaktır ;
naparsın ilker aynı kaderi paylasıorz Very Happy aynısını bnde açmıstım =) direk herkes red dedi. blue deselerdi bari bi fark olurdu Twisted Evil
yes.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap