arkadas adamlar +12 yapıo biz +7 yapamıyoz bide üstümüzde 4 lucky var pree yok fakat basan adam basıo
+5 yapıom +6 olmuyo anlamadın 60 elixir gittiya
anlamadım arkadas
· 22 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
arkadas adamlar +12 yapıo biz +7 yapamıyoz bide üstümüzde 4 lucky var pree yok fakat basan adam basıo
artık + tutma sansı azaldı ™
ya abi +12 istemioz ki +7 istiom odamı zor bug vs olsa cok ii olcak
premiumlu bi char ile dene bence azalan bişey yok dün 1 tane legend 2 tanede rare set yaptık ayırca tabancalarımızıda +12 ettik 😊
kaç elixir alsam geçiririm basacagım nova +7 ye bascam
Astral şart

premiumlu bi char ile dene bence azalan bişey yok dün 1 tane legend 2 tanede rare set yaptık ayırca tabancalarımızıda +12 ettik :)
artık + tutmuyo sen nasıl 1 legendle 2 set yapıyon akıl işi deyil 5 proff bassan artık 3 yanıyo?
premiumlu bi char ile dene bence azalan bişey yok dün 1 tane legend 2 tanede rare set yaptık ayırca tabancalarımızıda +12 ettik :)
artık + tutmuyo sen nasıl 1 legendle 2 set yapıyon akıl işi deyil 5 proff bassan artık 3 yanıyo?
O kadar mı düştü? 🤔
O kadar mı düştü? 🤔
evet gökahan dogru söylüyor düştü şans orda hâla %30 yazıyor ama düştü pre var dress var 15 tane magic prof la anca +12 oldu +5 magic set yaptım çok zor geçiyor eskiden 2 prof la +12 basıyodum 😊
yok demek istediğim nova olanları rare yaptık egy olanlarıda legend cevirdik
%30 eventi hala devam ediyor
%30 eventi hala devam ediyor
devam etsede şans düştü gökhan haklı + basıyorum bende hergün zorlaşmış + basan kişi fark eder bunu 😊
yoo + basma %desi düşmedi ben hergün basıyorum 5-6 tane +7 xD daha dün +10 b/s yaptım rare
H
harmankardon
⭐ 19y
onun da taktiği var düzceli madem düşdü sen nasıl basıyorsun be adam ?
ne düşmesi ya uydurmayın şans yükselse bile şans şanstır + basmayı bilen basacağı zamanı da yeride şeklide iyi bilir ve şansını yükseltir + sını basar daha bu sabah +7 bastım immosuz iteme 7 elixirle daha önceden olsa hayatta basamazdım ki ben +6 dan yukarı item basmamış biriyim 😄
+10 staff basarak rekorumu kırdım :DDD
+10 staff basarak rekorumu kırdım :DDD
beyler ben +5 den sonra yapıştırıyorum luckleri cat çut +7 oluyor immortallı item daha zor alıyor +7'ye XD normallere çatır çutur basıyorum 😄 12dg yede demin dediğim gibi dün +1b/s biraz öncede 2 kere +9 glavie bastım rare ama 10 yemedi 😞
basılmıo arkadas ya yok 6 oluyo 7 olmuyo sokacak kafamı duvara
az önce 101+15 ring bastım 😄 düştüğü felan yok. sadece gidin sakin yerlerde basın ^^
Bizde var o zaman bi anormallik magic iteme +5 basamıyorum yok böyle iş pre luck dre hepsi var bizde niye olmuyor! kesin var bunun taktigi soyleyen yok bize 😄
N
NweRBaCkDown
⭐ 16y
arkadaşlar bnce tamamen şans ile alakalı sahsen bn 1 aya kadar +3 basamıyordm şmdi 42 lik npc silaha +8 bastım ve sadece +3e gecerken patladı 0dan 8e kadar hc patlamadı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
arkadas bul, arkadas ara, arkadaşlık Ben Bunu Anlamadım Bide Siz Bakın win 7 de bu Ram Ne Kadar yani anlamadım ?? arkadaşlar bakın lütfen benim charda birşey var anlamadım SATILIK 131 LVL FUL STR GLAVİE İCİNDE 12 13 DG İDARELİK LEGEND SET VAR ALAN ARKADAS İTEM DİZER JOB 92 DE 1 SAYFA ZERK VAR SENİOR GENARAL GOREV