|------------------------|
| 1.)One-Hand Sword
| 2.)Two-Hand Sword
| 3.)Dual aXe
| 4.)DaGGeR
| 5.)CrossBoW
| 6.)StaFF
| 7.)Warlock Rod
| 8.)Harp
| 9.)CleriC Rod
|------------------------|
[ANKET]:Sizce en iyi europa char hangisi?
· 25 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
_
_Dark_Man_
⭐ 19y
Bence Arrow
4.)DaGGeR
> Thief likte üstüne yoktur Very Happy
4.)DaGGeR
> Thief likte üstüne yoktur Very Happy
hepsi birbirinden igrenc Very Happy
Aynen Twisted Evil
kendimden utanıyorum anket acamıyorum Crying or Very sad
sebep ? Cool
senin bile yok mu anket yetkin oha Rolling Eyes Shocked Shocked Rolling Eyes
sebep ? Cool
ne sebebi?
senin bile yok mu anket yetkin oha Rolling Eyes Shocked Shocked Rolling Eyes
yoq ama destek cağırdım birazdan gelir Mr. Green
anaa destek edip yolunu kaybetti her haldee Crying or Very sad
Warlock derim başka da bi şey demem
adamı işkence ede ede öldürür.. Twisted Evil Twisted Evil
adamı işkence ede ede öldürür.. Twisted Evil Twisted Evil
Dagger
tek kotu yanı elindeki silahlar kurdan gibi insan biraz daha buyuk yapar yaw Evil or Very Mad
tek kotu yanı elindeki silahlar kurdan gibi insan biraz daha buyuk yapar yaw Evil or Very Mad
7.)Warlock Rod
S
StarkDrache
⭐ 19y
6- ) Staff extraokk
her guild war a 1 taane lasım cleric rod Very Happy Twisted Evil
her guild war a 1 taane lasım cleric rod Very Happy Twisted Evil
+1905
cleric ler guild war ların vazgeçilmez isimleridir..
2.)Two-Hand Sword
Tek Kelime 30 lwlik çarlar Çinlileri Yiyom Shocked Very Happy Very Happy detective popcorn
Tek Kelime 30 lwlik çarlar Çinlileri Yiyom Shocked Very Happy Very Happy detective popcorn
kesinlikle TwoHandedSword Ve Crossbow pvplerde
ama tabi destek unitesi olarak cleric cok iyi
ama tabi destek unitesi olarak cleric cok iyi
Two Handed + Bard ! Cool Bence Böyle bir buıld yapıp saglam itemlerle donatırsa tek kelimeyle süüppper olur !
Bard olucak Cunku ;
Bard Robe yani bızım deyımımızle Garment giymek ıcın bardı sadece lvl up lıcaz..
Bir glavier nasıl Garment olcaksa , Bir Two Handed de Robe olmalıdır !
Heavy armor olursa ve sadewce Warrior skıllerını werırse Nukerlerle karşı bısı yapamas...
Böylece agır ve hantal kalan warrıor Robe ıle Cok hızlı olcak !
4ever TwoHanded 😊
Two handed kadar >>Ayrıca Light armor + Dagger << tavsiye ederim...sadece Dagger
Ayrıca Crossbow un pvp lerde ii oldunu kım soylemış ??
68 crossbow ıle 68 lvl( ben Very Happy full str ) adam durduk yere geldi saldırdı bana dur dedım 6,5 k crt wurdu adam hala wurmaya devam ettı adam bı kacıo bı wuruo en sonunda adam yıne crt caktı 7 k bu sefer kacmadı ben cektim anti devili 9 k wurdum adam aptal olmuş bı sekılde kacıp gıttı Laughing ! abartısız söyluyorum ısteyen ınanmayabılır ! crossbow buff % 75 phy damage + yine o civarlarda phy attack verıo ama hp i %50 phy defanceyide % 50 reduce edıo yanı azaltıo. anlıcanız crossbow mob kesmek ıcın ıdeal xp kasmak ıcın ıdeal ama anca canavar keser oyunun asıl zevkı olan pvp lerde thief hunterlarda bişi yapamas 😊
Bard olucak Cunku ;
Bard Robe yani bızım deyımımızle Garment giymek ıcın bardı sadece lvl up lıcaz..
Heavy armor olursa ve sadewce Warrior skıllerını werırse Nukerlerle karşı bısı yapamas...
4ever TwoHanded 😊
Two handed kadar >>Ayrıca Light armor + Dagger << tavsiye ederim...sadece Dagger
Ayrıca Crossbow un pvp lerde ii oldunu kım soylemış ??
68 crossbow ıle 68 lvl( ben Very Happy full str ) adam durduk yere geldi saldırdı bana dur dedım 6,5 k crt wurdu adam hala wurmaya devam ettı adam bı kacıo bı wuruo en sonunda adam yıne crt caktı 7 k bu sefer kacmadı ben cektim anti devili 9 k wurdum adam aptal olmuş bı sekılde kacıp gıttı Laughing ! abartısız söyluyorum ısteyen ınanmayabılır ! crossbow buff % 75 phy damage + yine o civarlarda phy attack verıo ama hp i %50 phy defanceyide % 50 reduce edıo yanı azaltıo. anlıcanız crossbow mob kesmek ıcın ıdeal xp kasmak ıcın ıdeal ama anca canavar keser oyunun asıl zevkı olan pvp lerde thief hunterlarda bişi yapamas 😊
Two Handed + Bard ! Cool Bence Böyle bir buıld yapıp saglam itemlerle donatırsa tek kelimeyle süüppper olur !
Bard olucak Cunku ;
canavar keser oyunun asıl zevkı olan pvp lerde thief hunterlarda bişi yapamas 😊
bard olmasına gerek yok Warriorlar light armorda giyebilior....
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap