Herkez ne tür char kastını yazarsa ve yeni açsa neci açardı bu ikisini yazarsanız
bide neden onu açarsınız? Razz
[ANKET] Hangi Tür Char Kasıyonuz ? Herkez Yazsın Lütfen
· 36 Yanıt · 5.2K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
Herkez ne tür char kastını yazarsa ve yeni açsa neci açardı bu ikisini yazarsanız
Yeni açsam 2Handed1Sword kasarım kahvekeyfi
neden 2hand1sword?
neden 2hand1sword?
Çok sağlam char vs lerde yatırıcak tanımıyorum.
neden 2hand1sword?
Çok sağlam char vs lerde yatırıcak tanımıyorum.
Nerden cıktıysa saglamlıgı.bizim serverda 74 dagger adam 79 2hnd swordun canına 3 roudun 3'unude alarak okudu.
Ben bi bow,bide glavie kastım adam gibi 80'e.Simdi kassam yine ya cihan bow yada....rogue kasrdım.(ki kasiom Twisted Evil )
One Handed Sword/Warlock char PvP lerde süper char kasarkende kendi giant partylerini alabiliyorsun extraokk
Extra rehberi (Buz Glavie)
Ben swordda kasıyorum... LwLim 32 .. server odin.. Nukeci olduğu için biraz seri kasıyorum..
bazı sitelerde o rehber dalga konusu oldu Confused
valla alay edenler gelsin pvp'ye 40 lwl'im şuan 45 lwl arkadaş var fire glavie elimi öptürüyorum o derece feci sword ve spear yani nukeçüleri olaya hiç katmıyorum onlar zaten dökülüyo fazla blade pvp yapmadım pek fikrim yok avrupalılar zaten 1 vuruyolar 2k 3k sonra bidaha vuramıyolar Mr. Green Mr. Green Mr. Green
bazı sitelerde o rehber dalga konusu oldu Confused
valla alay edenler gelsin pvp'ye 40 lwl'im şuan 45 lwl arkadaş var fire glavie elimi öptürüyorum o derece feci sword ve spear yani nukeçüleri olaya hiç katmıyorum onlar zaten dökülüyo fazla blade pvp yapmadım pek fikrim yok avrupalılar zaten 1 vuruyolar 2k 3k sonra bidaha vuramıyolar Mr. Green Mr. Green Mr. Green
SEN avrupalı görmemişsin avrupalı ama milletin kasmadığı gözü kesmediği çarlar var herkez o lanet olası ezik wizardı kasıyor he ben kasmadım mı kastım adam gibi şu an elimdeki tek çarım o da gidecek müşterisi var ((acaba benm olduğumu bilse napar:D)) ama ben oyun ilk geldiği gün adına kanıp açtım 60 oldum olmaz olaydım başladım bitirecem diyip 80 yaptım
Şimdi avrupalı nedir ona gelelim sen avrupalı görmemişsin dedim ya 40 lvl bi 1handed sword la pvp yap jangandan istanbula kadar koşarsın tabi o da sana yetişemez herif heavy armor giyiyor napacaksın kabulleneceksin kimsenin kasmakla uğraşmadığı 1handed sword oyunun en sağlam çarıdır yanıa cleric de açmak şart 80 lvl de avrupa geldi mertlik bozuldu kabullenin şunu en sağlam çar yapıladırmasını çinlilerin etrafında döndürmeyin one handed sword u tek yenecek çar crossbow dur o da ezik lvl lerde
sözüm bu kadar herkes karşı gelecek ama gerçek bu yazın açılacak ilk serverde 1 one sword u zorluk çeksemde kasacağım....
full str crosbow lwl 1 ama su anda 63 Mr. Green headbang2ft9
SEN avrupalı görmemişsin avrupalı ama milletin kasmadığı gözü kesmediği çarlar var herkez o lanet olası ezik wizardı kasıyor he ben kasmadım mı kastım adam gibi şu an elimdeki tek çarım o da gidecek müşterisi var ((acaba benm olduğumu bilse napar:D)) ama ben oyun ilk geldiği gün adına kanıp açtım 60 oldum olmaz olaydım başladım bitirecem diyip 80 yaptım
Şimdi avrupalı nedir ona gelelim sen avrupalı görmemişsin dedim ya 40 lvl bi 1handed sword la pvp yap jangandan istanbula kadar koşarsın tabi o da sana yetişemez herif heavy armor giyiyor napacaksın kabulleneceksin kimsenin kasmakla uğraşmadığı 1handed sword oyunun en sağlam çarıdır yanıa cleric de açmak şart 80 lvl de avrupa geldi mertlik bozuldu kabullenin şunu en sağlam çar yapıladırmasını çinlilerin etrafında döndürmeyin one handed sword u tek yenecek çar crossbow dur o da ezik lvl lerde
sözüm bu kadar herkes karşı gelecek ama gerçek bu yazın açılacak ilk serverde 1 one sword u zorluk çeksemde kasacağım....
Kusura bakma birden sinirlerim üstünde ondan byle yazdım ama one handed sword u yenemzsin ve AVRUPA wizarddan ibaret değildir.Sanırım avrupa hakkında fazla bilgin yok o zaman dalga geçmeye de hakkın yok
FullStr Fire Blade & shield lvl 54 kendı lvl imde 2 vs birde asla acımam 2 side hastanelik
Ful Str BowWoman Kasıyorum Ful str Bowman Kasarım =)
7-1 kılıç kalkan varmı devirecek set+5 sowrd :+7 shield +7 ???
yatır batırlarla iş bitiyo nuke atmaya gerek yok
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
bunun gibi konuları çok açtığını görüyorum tbotla iligili felan Confused
Z
zebani2059
⭐ 19y
fire blade tabi ki full str hep nüker kastım acık ta sağlam kolay beri yatmayan charım olsunn Mr. Green
bunun gibi konuları çok açtığını görüyorum tbotla iligili felan Confused
bir türlü char seçemiymda Twisted Evil
7-1 kılıç kalkan varmı devirecek set+5 sowrd :+7 shield +7 ???
kasıyoz bakalım nolcak Mr. Green
STR glew yine açsam EU healer
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap