Icerige atla
Extraloob

anket

· 14 Yanıt · 3.0K görüntüleme
G
Granad4 OP ⭐ 19y
bu konu daha önce ele alındımı bilmiyorum ama ben bi sorim
anketi extraloob taki üyelerin hangi serverde oynuyorlar oylaması yapalımmı ?
hangi server yogunlukta oldugunu ögreenelim
14 Yanıt
B
BøBa ⭐ 19y
ilk önce arama yapip yoksa anketi yapip bizlere sunsan tam süper olmazmi popcorn
G
Granad4 OP ⭐ 19y
bunu benden daha iyi bilgisi olan lar için sunmuştum onlar daha kolay yapar
bi kaç tıklamaları yeterli oluyor
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
Aslında üyelere de anket yapma yetkisi verilebilir ama tabi son söz adminlerin kahvekeyfi
Yoksa hangi serverda oynuyorsunuz diye duyuru / globaal bir anket yapmaya gerek yok bence , üyelerde yetki olsa isteyen off topicte anket açabilirdi.
G
Granad4 OP ⭐ 19y
ama o zamanda anket tarlasına dönerdi burası
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
üyelere anket hakkı verilmez lakin eğlence olsun diye bu haftasonu anket hakkı verelim bakalım ne oluyor görün Razz
S
sparoww ⭐ 19y

üyelere anket hakkı verilmez lakin eğlence olsun diye bu haftasonu anket hakkı verelim bakalım ne oluyor görün Razz

desene bu hafta sonu site anket sov yapıcak
E
Excrea ⭐ 19y

Aslında üyelere de anket yapma yetkisi verilebilir ama tabi son söz adminlerin kahvekeyfi
Yoksa hangi serverda oynuyorsunuz diye duyuru / globaal bir anket yapmaya gerek yok bence , üyelerde yetki olsa isteyen off topicte anket açabilirdi.

uyelere anket hakki werilmesi bencede guzel olurdu ama ole gerekli gereksiz sacma sapan anketler acilmadigi surece.zirt pirt anket acilirsa isin tadi kaciyo ama bikere denense anket yetkisi herkeze werilse guzel olurdu bence eger sacma sapan seyler ortaya cikarsa yetkiler geri alinabilir.tabi bu benim dusuncem Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Üyelere anket hakkı verilmesi hiç doğru birşey değil...Çünkü bir kere denedik ve saçma sapan anketler ortaya çıktı...Lakin herkesin görüp emin olması için Okanın da dediği gibi bu haftasonuna özel böyle birşey yapılabilir...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hacım sende uygun görürsen haftasonu anket hakkı verelim Idea
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Uygundur hacım deneyelim,faciayı görelim... Razz

Hemen bir global saplayayım,gençler hazırlansınlar... Wink
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
WOOOT Cool
P
pfffffff ⭐ 19y
al sana global,bu hafta sonu (pazar günü) saati belirleyin ve hakkı verin banada bildirin ama Very Happy
ben denetlerim canlarım.
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
olmaz poh olur walla bu ıs Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: