Icerige atla
Extraloob

Ankara'daki patlama ve google.

· 18 Yanıt · 2.7K görüntüleme
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
3 gün aralıkla 15 tane polisimiz, 21 tane askerimiz pkk terörü yüzünden şehit olmuştu. Belki görmedim bilmiyorum ama google hiç yas tutmadı. Şimdi kanlı meydanda kanlı eyleme karışan insanlar için google yas tutuyor.
Bir başka deyişle WTF sin:
18 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
belki levent kircanin yasini tutuyordur.
M
halen google buna çelenk koydu buna kurdele koydu buna bilmem ne koydu diye takıyor musunuz abi ya, git bas google ofisini için rahatlasın madem insanlık görsün google. şahsen ben global web yayını yapan sitelerimde sudanda çatışma çıkınca, meksikada uyuşturucu kaçakçıları siviller iöldürünce siyah kurdele koyuyorum valla onların ipsine
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bak kendin söyledin asker polis diye. Kimsenin umrunda değil senin kolluk kuvvetin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ayrışmaya devam. evet.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
google babamızın oğlumu ya şu tepkilerden bir vazgeçin artık
S
seskes ⭐ 19y
noluyo google yas tutunca ölen geri mi geliyo
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
noluyo google yas tutunca ölen geri mi geliyo

Yanlış yası tutuyor.
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi

Ben babamın oğlu felan demedim. Sadece tepkimi gösterdim. Benim şehidim vefat edince google yüzünü karartmayacak, elin iti öldüğünde ana sayfasına siyah kurdaleyi koyacak bende tepkisiz kalıcam öyle mi ?
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj BigWarLike rumuzlu uyeden alinti yapildi

Ben babamın oğlu felan demedim. Sadece tepkimi gösterdim. Benim şehidim vefat edince google yüzünü karartmayacak, elin iti öldüğünde ana sayfasına siyah kurdaleyi koyacak bende tepkisiz kalıcam öyle mi ?

Tamam BigWarLike yandex kullanırsın olur biter.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
🍿
Yaralı style
Collapse
Collapse ⭐ 16y

Birader sen sorgu meleğimisin de ölenlerin günahlarından bu kadar eminsin? Orada ölenlerden sakat kalanlardan herhangi birisinin
günahını alma korkun yok mu? Tepki gösteriyormuş.

Askerin şehit olunca feryat eden babaya karektersiz diyenlere tepki göster.
Polisin şehit olunca kamerlar karşısında şehit haberi vererek şow peşinde koşan kaymakamlara tepki göster.
Askerinin cenazesini helallik almadan kaldıranlara tepki göster.
Şehit çocuğu üzülürken gole sevinenlere tepki göster.

Google'a tepkiliymiş senin yöneticilerinin askerine polisine saygısı bu kadarken google kimki tepki gösteriyosun?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Google'a tepki göstermenin pek anlamı yok , resmi yas ilan edildi zaten her yerde siyah kurdele var.

Türk sitelerinin , TV kanalların her yerinde var. Düşüncelerine uymaz eleştirirsin sorun değil ama eleştirdiğin yer yanlış. Resmi yas ilan eden devlet , kurdelenin sahibi de devlet.

Birde herkesi aynı kefeye koymak yanlış , siyasi görüşün ne olursa olsun ölen küçücük çocuklar bile var o kalabalığın içerisinde. Düşünmek için yolunu seçmek için bile çok küçükler...
lemonade
lemonade ⭐ 17y
.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
bu kadar düşüncesiz olunur mu abi. ben yandexe geçiyorum.
S
Serj ⭐ 18y

ölen askerlerimizin kanında pkk'nın ne kadar eli varsa bi o kadar da senin ve senin gibilerin eli var.

sizler anca halkı kutuplaştırmaya yararsınız, müzakere değil mücadelecisinizdir. ama hiç biriniz oğlu sınır karakolunda görev yapan bir annenin duygularıyla empati yapmamışsınızdır eminim. mücadele istiyorsan hadi git sen çık dağa, bi inat uğruna aşılamayan sorunun şehidi olacak kadar hayatım değersiz değil.
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Bu mesaj Serj rumuzlu uyeden alinti yapildi

ölen askerlerimizin kanında pkk'nın ne kadar eli varsa bi o kadar da senin ve senin gibilerin eli var.

sizler anca halkı kutuplaştırmaya yararsınız, müzakere değil mücadelecisinizdir. ama hiç biriniz oğlu sınır karakolunda görev yapan bir annenin duygularıyla empati yapmamışsınızdır eminim. mücadele istiyorsan hadi git sen çık dağa, bi inat uğruna aşılamayan sorunun şehidi olacak kadar hayatım değersiz değil.

Bir önceki konuda mesajlarını okudum. Seni adam yerine koyup cevap bile vermeyeceğim.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Başlığa gerekli cevaplar verildi daha fazla amacının dışına çıkmaması için kilitliyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: