Bir başka deyişle WTF sin:

noluyo google yas tutunca ölen geri mi geliyo
google babamızın oğlumu ya şu tepkilerden bir vazgeçin artık
Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildigoogle babamızın oğlumu ya şu tepkilerden bir vazgeçin artık
Ben babamın oğlu felan demedim. Sadece tepkimi gösterdim. Benim şehidim vefat edince google yüzünü karartmayacak, elin iti öldüğünde ana sayfasına siyah kurdaleyi koyacak bende tepkisiz kalıcam öyle mi ?
Yaralı styleBu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildigoogle babamızın oğlumu ya şu tepkilerden bir vazgeçin artık
Ben babamın oğlu felan demedim. Sadece tepkimi gösterdim. Benim şehidim vefat edince google yüzünü karartmayacak, elin iti öldüğünde ana sayfasına siyah kurdaleyi koyacak bende tepkisiz kalıcam öyle mi ?

Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildigoogle babamızın oğlumu ya şu tepkilerden bir vazgeçin artık
Bu mesaj BigWarLike rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildigoogle babamızın oğlumu ya şu tepkilerden bir vazgeçin artık
ölen askerlerimizin kanında pkk'nın ne kadar eli varsa bi o kadar da senin ve senin gibilerin eli var.
sizler anca halkı kutuplaştırmaya yararsınız, müzakere değil mücadelecisinizdir. ama hiç biriniz oğlu sınır karakolunda görev yapan bir annenin duygularıyla empati yapmamışsınızdır eminim. mücadele istiyorsan hadi git sen çık dağa, bi inat uğruna aşılamayan sorunun şehidi olacak kadar hayatım değersiz değil.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap