Icerige atla
Extraloob

Ankara da Deprem

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
D
Dampyre OP ⭐ 19y
Ankara'da bu sabah saat 11.50 sıralarında merkez Bala ilçesi olan 5.7 şiddetinde deprem meydana geldiği bildirildi. Ayrıca, 4 hafif şiddetli artçı deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün açıklamasına göre, bu sabah saat 10.00 sıralarında 3.5 şiddetinde iki deprem meydana geldiği, saat 11.50'de ise 5.7 şiddetinde Bala merkezli bir depremin gerçekleştiği ifade edildi.

Deprem sebebiyle Bala ilçesi Çiğdemli köyünün camisinin menaresinin yıkıldığı kaydedildi.

siteye bakıyodum birden sallandım Very Happy
12 Yanıt
A
Audrey ⭐ 19y
kırıkkalede oldu uniondan.den arkadas söledi simdi adam diyo sallanıyoz Very Happy:D ben diyom cıksana olm yok diyo o kdr siddetli degil ben koptum gülmekten yaa Mr. Green Mr. Green Mr. Green sro böyle bi illet
T
Geçmiş olsun
Bursa da hissedilmedi Mr. Green
D
DoNJuaN ⭐ 19y
gemiş olsun yozgattada deprem oldu masa kaydı gitti valla Twisted Evil
D
DoNJuaN ⭐ 19y
gemiş olsun yozgattada deprem oldu masa kaydı gitti valla Twisted Evil
I
İst sağlam detective
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hepimize çok geçmiş olsun umarım daha şiddetlisi olmaz bu güzel bayram günlerinde Rolling Eyes
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
çok kötü oldu ya bizim avizeler duvarın bi soluna bi sağına carptı biz golbasında oturuyoruz bala ya yakın kötüydü yane
R
RoBoCoP ⭐ 19y
harbi ya bayagı sarsıldı dedim bina yıkılacak dedim artık o derece sarsıldı
M
Morwena ⭐ 19y
Geçmiş Olsun beyler Umarım daha kötü felaketler oLmaz Crying or Very sad
E
Espio ⭐ 19y
evet ya bende dün hissettim sallantı ama yemeği çok kaçırdım sandım gittim uyudum Razz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: