-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Screen shot bölümüne taşınırsa sevınırım .. Confused
>>>Angel Wing... <<<
· 12 Replies · 2.3K views 0 reading
12 Replies
çok üzel çookkkk extraokk
hacim ne işe yarıyor bi bilgin varmı?
aaa Bu Benim Charıma BenziYoR Mr. Green
STR 1
INT 1
PAR. RATIO %5
HP 150
Taktiginda Bunlari veriyor, ayni zmaanda GDF de takabiliyorsun veya Job itemleri
INT 1
PAR. RATIO %5
HP 150
Taktiginda Bunlari veriyor, ayni zmaanda GDF de takabiliyorsun veya Job itemleri
saol okan abi yenilerinide koycamda okullu olduk Mr. Green ders calıscam Twisted Evil
anladın sen onu popcorn Mr. Green
bu kanatlar surelimi peki yoksa sınırsızmı gdf gibi ben satın alma bolumunde itemin ustune geldim bi sure sonra geri ye doru saniye saymaya basladı
sizce alyım mı bütün herşeyini bilmek istiyorum kısa bir süre için mi satışa sunuldu ? sonra silincek mi ? başka avatarlar gelcek mi ? cevap lütfen detective
daha demon wing gelicek ben onu alıcam o daha güzel silkroad ın sitesine girerde bakarsan demon wing daha süpo
daha demon wing gelicek ben onu alıcam o daha güzel silkroad ın sitesine girerde bakarsan demon wing daha süpo
Bende onu bekliyorum ama hiç ses cıkmıyor joymaxden.Forumlarına soru sordum sallayan yok.
http://www.silkroadonline.net/sro_board ... icID=49989
Acaba angel alsak sonra demon ile değiştirme yapılabilir mi?Satılan malı geri alınmaz diye bi kuralları yoktur umarım : Razz
demon wing bencede daha agrasıf bı gorunusu var Very Happy daha bı cekıcı acıkcası angel alıcamıza onu beklıyelım derım ben
Saol Yigen Bi daha OKAn abini Üzme extraokk
saol okan abi yenilerinide koycamda okullu olduk Mr. Green ders calıscam Twisted Evil
anladın sen onu popcorn Mr. Green
Log in to write a reply.
Log In