Icerige atla
Extraloob

>>>Angel Wing... <<<

· 12 Replies · 2.3K views
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

Screen shot bölümüne taşınırsa sevınırım .. Confused
12 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok üzel çookkkk extraokk
R
Ray_jovan ⭐ 19y

hacim ne işe yarıyor bi bilgin varmı?
M
muratsnkl ⭐ 19y
aaa Bu Benim Charıma BenziYoR Mr. Green
_
_ErKo_ ⭐ 19y
STR 1
INT 1
PAR. RATIO %5
HP 150

Taktiginda Bunlari veriyor, ayni zmaanda GDF de takabiliyorsun veya Job itemleri
D
dR.NooB OP ⭐ 19y

saol okan abi yenilerinide koycamda okullu olduk Mr. Green ders calıscam Twisted Evil

anladın sen onu popcorn Mr. Green
F
fsm ⭐ 19y
bu kanatlar surelimi peki yoksa sınırsızmı gdf gibi ben satın alma bolumunde itemin ustune geldim bi sure sonra geri ye doru saniye saymaya basladı
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
sizce alyım mı bütün herşeyini bilmek istiyorum kısa bir süre için mi satışa sunuldu ? sonra silincek mi ? başka avatarlar gelcek mi ? cevap lütfen detective
C
Crisis ⭐ 19y
daha demon wing gelicek ben onu alıcam o daha güzel silkroad ın sitesine girerde bakarsan demon wing daha süpo
S
SouLLeSS ⭐ 19y

daha demon wing gelicek ben onu alıcam o daha güzel silkroad ın sitesine girerde bakarsan demon wing daha süpo

Bende onu bekliyorum ama hiç ses cıkmıyor joymaxden.Forumlarına soru sordum sallayan yok.

http://www.silkroadonline.net/sro_board ... icID=49989

Acaba angel alsak sonra demon ile değiştirme yapılabilir mi?Satılan malı geri alınmaz diye bi kuralları yoktur umarım : Razz
B
balrog ⭐ 19y

demon wing bencede daha agrasıf bı gorunusu var Very Happy daha bı cekıcı acıkcası angel alıcamıza onu beklıyelım derım ben
M
muratsnkl ⭐ 19y
Saol Yigen Bi daha OKAn abini Üzme extraokk

saol okan abi yenilerinide koycamda okullu olduk Mr. Green ders calıscam Twisted Evil

anladın sen onu popcorn Mr. Green

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: