Icerige atla
Extraloob

android oyun önerisi

· 30 Yanıt · 3.1K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y
uzun süre bıkmayacağım oyunlar arıyorum angry birds temple run vs popüler oyunları genelde oynadım ve sıkıldım her çeşit oyun olabilir yeter ki sarsın ve bıkmayayım kolay kolay 😄 isteyen olursa ben de tavsiye verebilirim
30 Yanıt
E
EmmaW ⭐ 19y
yooninja var marketten indirmiştim bedavaya çok sarıyor yazın bütün gün oynardım birde istunt2 var sıkılınca oynanmalık bi oyun
R
RoqA OP ⭐ 17y
yooninjayı biliyorum sarmamıştı beni pek diğerine bakcam şimdi
F
frityus ⭐ 17y
Running fred
Violent Arise
Bende tablet bilgisayar aldım şimdi bana da lazım android oyunlar Maddy senin favorilerin neler bana söyler misin bende yavaştan indireyim onları 😜
R
RoqA OP ⭐ 17y
@emma
Diğeri güzel sevdim inş çabuk bitmez 😄
@fırat
Çok dandik la o 😜
@violent
Stylish sprint var hacı telefonda en uzun süre tuttuğum oyun hala oynuyom pocket soccer var iki kişiyle zevkli oluyo o da ki tablette daha zevkli olur 2 player reactor bi ara bunun delisiydik. Şu anda bunlar var telefonda yüklü
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
istunt2 , megajump , blood and gloary , virtual table tennis şu anda telefonumda yüklü olanlar 😊
R
RoqA OP ⭐ 17y
istunt2 , megajump , blood and gloary , virtual table tennis şu anda telefonumda yüklü olanlar :)

istunt sevdim baya sabahtan beri okulda oynuyom 😄 mega jump da güzel gibi blood and glory i telefonum desteklemiyor tennis i de pek sevmedim öneriler için sağol hacım 😄 blood and glory i neden desteklemiyo olabilir şu anda en güncel sistem yüklü telefon rootsuz çözünürlükle alakalı bir şey olabilir mi? daha önce asphaltta da uyumsuz demişti 🤔
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
istunt2 , megajump , blood and gloary , virtual table tennis şu anda telefonumda yüklü olanlar :)

istunt sevdim baya sabahtan beri okulda oynuyom 😄 mega jump da güzel gibi blood and glory i telefonum desteklemiyor tennis i de pek sevmedim öneriler için sağol hacım 😄 blood and glory i neden desteklemiyo olabilir şu anda en güncel sistem yüklü telefon rootsuz çözünürlükle alakalı bir şey olabilir mi? daha önce asphaltta da uyumsuz demişti 🤔

Büyük ihtimal telefonun özellik bakımından kaldırmıyordur oyunları.Asphalt 6 ve bag grafik kalitesi olarakta güzel oyunlar.Haliyle tek işlemcili bir tel yetmeyecektir muhtemelen.İstunt benimde favori oyunum oluverdi 1 haftadır oynuyorum 😁
R
RoqA OP ⭐ 17y

Büyük ihtimal telefonun özellik bakımından kaldırmıyordur oyunları.Asphalt 6 ve bag grafik kalitesi olarakta güzel oyunlar.Haliyle tek işlemcili bir tel yetmeyecektir muhtemelen.İstunt benimde favori oyunum oluverdi 1 haftadır oynuyorum 😁

1ghz işlemci 512 mb ram var demekki htc wildfire s falan alsaymışım 600 mhz işlemciyle sadece angry birds oynardım heralde 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

1ghz işlemci 512 mb ram var demekki htc wildfire s falan alsaymışım 600 mhz işlemciyle sadece angry birds oynardım heralde :D

Hacım android sistemli bir telefon kesinlikle 512 mb ram ile alınmaz demiştim önceden.Benim tel boştayken bile 400 mb ram kullanıyor , 512 mb ramli bir telefonda oyun açınca nasıl oynanıyor anlamıyorum 🙄

Bir kaç tane daha oyun sayayım eski oynadıklarımdan ;

Air penguin +1
F18 carrier landing +1
Glow Hockey 2
GTA III
Hungry Shark +1
Line Runner
Shine Runner
Skater Boy
Sprinkle
Tank Hero

Yanına +1 yazdıklarım özellikle çok oynadıklarım 😊
R
RoqA OP ⭐ 17y
ben advenced task killer ile çalışan herşeyi kapattığım da genelde 150-180 arası boşluk kalıyor çok fazla uygulama yüklemediğim sürece de kasma vs yapmıyor ama demekki bu tarz oyunlarda ram gerekliymiş. bu yazdıklarını da deniycem sağol 😄
R
RoqA OP ⭐ 17y
up
yok mu başka önerisi olan
R
RoqA OP ⭐ 17y
up
yok mu başka önerisi olan
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bilmiyorum sende çalışacak mı ama NBA Jam şu sıralar oynadığım en keyifli android oyunu.Ama müthiş şekilde şarj yiyor.

Birde towerntrolls var , strateji oyunu.
R
RoqA OP ⭐ 17y
Bilmiyorum sende çalışacak mı ama NBA Jam şu sıralar oynadığım en keyifli android oyunu.Ama müthiş şekilde şarj yiyor.

Birde towerntrolls var , strateji oyunu.

Deniyorum hemen
R
RoqA OP ⭐ 17y
towerntrolls müthiş bir oyun müptelası oldum bırakamıyom 😄
S
Shroud ⭐ 17y
Temple Run
R
RoqA OP ⭐ 17y
up yine oyun sıkıntısı çekiyorum
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
up yine oyun sıkıntısı çekiyorum

ben okey'i indirdim puanlara gore oduller var kazan dibi, cig kofte vs. ahaha bana yetiyor cok tel. ile ugrasan biri degilim zaten 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: