C CherryBrandy OP ⭐ 18y 15 yil once #1 Biraz biraz gideri var hani 😜 😁ps: çocuk bizim buralı. Tanırım kendisini 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Maynard__ ⭐ 16y 15 yil once #2 Resimi göremiyorum. 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy OP ⭐ 18y 15 yil once #3 Resimi göremiyorum. 😢bende gözüküyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rocky Balboa ⭐ 17y 15 yil once #4 bu kadar benzerlik 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Maynard__ ⭐ 16y 15 yil once #5 Link verir misin ? 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rocky Balboa ⭐ 17y 15 yil once #6 Link verir misin ? 😢Spoilerhttp://i54.tinypic.com/2qvbady.jpg TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ba[DC]0mpanY ⭐ 19y 15 yil once #7 axaxaxaxaaa koptum amq ss ye baq 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Maynard__ ⭐ 16y 15 yil once #8 hahaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Barzo ⭐ 19y 15 yil once #9 Ayıptır yahu birisi sizin için böyle bir benzetme yapsa hoşunuza gidermi? İnsanların dış görünüşü ile dalga geçenler önce biraz aynaya bakmalıdır ondada ağız, burun, göz, kaş var sendede, farklı olan nedir? insan insandır. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil