Icerige atla
Extraloob

Anakart önerisi

· 6 Yanıt · 1.3K görüntüleme
J
Judas OP ⭐ 19y
alıcağım işlemciği seçtim ama bir türlü anakart seçemedim bana yardımcı olursanız sevinirim.
alıcağım işlemci budur
AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
tam özellik içerde.
Spoiler
http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-fd6100wmgusbx-fx-x6-6100-soket-am3+-33ghz-14mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57064

gelelim asıl soruna bu işlemciye bir anakart lazım benim istediğim anakart ucuz ve bu işlemciyle tam performans alabilmem.
max. fiyat 200tl olması gerekli. önerilerinizi bekliyorum.
işlemci hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.
ps: oyun canavarıyım intel demeyin aşırı pahalı 😊
6 Yanıt
Temet Nosce
Hacım 34 tl daha koy BUNU al. Hiç bir sorun yaşamazsın, crossfire desteği, usb 3.0, overclock için çok uygun bir anakart. Ekstra olarak 3TB + destek veriyor.

Dn : İşlemci olarak X8 alsan tadından yenmezdi aslında.
J
Judas OP ⭐ 19y
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacım 34 tl daha koy BUNU al. Hiç bir sorun yaşamazsın, crossfire desteği, usb 3.0, overclock için çok uygun bir anakart. Ekstra olarak 3TB + destek veriyor.

teşekkürler inanırmısın daha şimdi bir yabancı siteden bakıyordum bu anakarta 😊 adam bunu önermiş 😄 bunu alıcak gibiyim.
işlemciye gelincede işte param olsa alıcam onuda bütce max. 500 ayarlıcam bişiler kusuratıda tamamlıcam 😄
araştırdıkça bişiler öğreniyorum şimdide millet forumlarda 6100le 6300 kavgası ediyor kafamı karıştırdılar :D:DD:
Temet Nosce
Bu mesaj Judas rumuzlu uyeden alinti yapildi

teşekkürler inanırmısın daha şimdi bir yabancı siteden bakıyordum bu anakarta 😊 adam bunu önermiş 😄 bunu alıcak gibiyim.
işlemciye gelincede işte param olsa alıcam onuda bütce max. 500 ayarlıcam bişiler kusuratıda tamamlıcam 😄
araştırdıkça bişiler öğreniyorum şimdide millet forumlarda 6100le 6300 kavgası ediyor kafamı karıştırdılar :D:DD:

Ben olsam 6300 alırdım ama sana kalmış redface . Bence ucuza kaçmaktansa biraz üstüne katıp kaliteli al. Elektronikte ucuza kaçarsan başın ağrır
J
Judas OP ⭐ 19y
Bu mesaj Judas rumuzlu uyeden alinti yapildi

Ben olsam 6300 alırdım ama sana kalmış redface . Bence ucuza kaçmaktansa biraz üstüne katıp kaliteli al. Elektronikte ucuza kaçarsan başın ağrır

yapıcaz bişiler olmadı 100 liara daha ayarlıcaz hem 6300 hemde önerdiğin anakartı alıcam 😊
Temet Nosce
En mantıklısı olur redface

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: