Icerige atla
Extraloob

amerikanın dünyada en cok aradıgı 10 adam

· 31 Yanıt · 4.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
D
dR.NooB ⭐ 19y

uzun süredir o listedeyim ister inanın ister inanmayın ama ilk 10da değilim Wink nedenini anlatırsam cok feci seyler olur Wink nukercim canım ben sana bir ara anlatırım popcorn

ben kacıom bu siteden :?!!! Razz Razz
Birazdaha acarmısın konuyu Tweety yoksa beyaz sarayın güvenlik ağını fln mı kırdın Cool
B
kokainci tam bir psiko bizim mahaleden deli ahmete cok benziyor akrabası olmasın acep Mr. Green
Tweety
Tweety ⭐ 19y

uzun süredir o listedeyim ister inanın ister inanmayın ama ilk 10da değilim Wink nedenini anlatırsam cok feci seyler olur Wink nukercim canım ben sana bir ara anlatırım popcorn

ben kacıom bu siteden :?!!! Razz Razz
Birazdaha acarmısın konuyu Tweety yoksa beyaz sarayın güvenlik ağını fln mı kırdın Cool

biraz yaklastın kahvekeyfi
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
P
Pariss ⭐ 19y
zuhaha Diego Montaya yakalanmışş kaynak Hürriyet gazetsi arka sayfa =)
F
fenasii OP ⭐ 19y
ödülü alan da yazıo mu Question ( gerci onun adını acıklarlarsa 1 dolar harcıyamadan gider gibi gelio bana ama Mr. Green )
D
dR.NooB ⭐ 19y

ödülü alan da yazıo mu Question ( gerci onun adını acıklarlarsa 1 dolar harcıyamadan gider gibi gelio bana ama Mr. Green )

zuahahhahahahahhahahahahah Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Tweety valla iskorpitx olup olmadığından şüphe ediyorum :?!!!
B
BøBa ⭐ 19y
beni unutmuşlar Twisted Evil Twisted Evil
S
sLaYeR_ ⭐ 19y

tabi canım benide arıyolar ama ben açmıyorum Very Happy Mr. Green Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y

tabi canım benide arıyolar ama ben açmıyorum Very Happy Mr. Green Mr. Green

şaka yaptığını sanmıyorum extraokk 1-2 gn sonra pentegonun güvenlik ağı cöktü haberi gelirse hic şaşırmam popcorn
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
site yüsünden aramaslar bende yaparım oraya saldırı bişeycikte olmas hurafe
_
ben jorc puşu öldürdüm nie beni yazmadılar acep hmm benim kafama en son 540milyon $ veriolardı neyse bakem yakında çıkar kokusu kahvekeyfi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: