Icerige atla
Extraloob

amazondan ürün almak

· 7 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
Ben bu amazondan logitech ürünlerinden bazılarını almayı düşünüyorumda nedir ne değildir alışveriş yapan varmı kaç günde gelir birileri aydınlatabilirse beni çok iyi olur. Burda 1000TL olan ürün amazonda markanın kendi satıcısında 380 400 TL civarında
7 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ürünü normal satın alır gibi son sayfasına gel, her türlü bilgi çıkıyor.
Gümrük ücreti de var, kargo ücreti var bunlarda eklenince fiyat baya artar. Gelmesi 2-3 hafta sürüyor ama değişiyor.
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
Ürünü normal satın alır gibi son sayfasına gel, her türlü bilgi çıkıyor.
Gümrük ücreti de var, kargo ücreti var bunlarda eklenince fiyat baya artar. Gelmesi 2-3 hafta sürüyor ama değişiyor.

kanka ortalama kaç oluyor peki yine 600 800 arası falan mı yoksa daha mı fazla şuanda bakamıyorum çalışıyorum hatta sen bi bakıver logitech c920 😄
RanstaMonsta
4-5 sene önce steelseries siberia v2 almıştım 200 küsür liraya, satın alırken 10-20 lira civarı bi şey de gümrükte takılmaması için almışlardı. 1 haftada gelmişti Amerika'dan.
RanstaMonsta

Spoiler
Aslında kullandığı kamera "Logitech Tv Cam for Skype"
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kanka ortalama kaç oluyor peki yine 600 800 arası falan mı yoksa daha mı fazla şuanda bakamıyorum çalışıyorum hatta sen bi bakıver logitech c920 :D

This item does not ship to Kocaeli, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally.
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
This item does not ship to Kocaeli, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally.

at least we tried 😆

Spoiler
Aslında kullandığı kamera "Logitech Tv Cam for Skype"

biliyorum bu deliyi 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: