Arkadaşlar bu sene 12. sınıfa geçeceğim ne ygs ne lys hiç bir kaygım ve çalışma düşüncem yok ailemden nedense herhangi bir baskı bile yok hazırlan diye herkes kendi derdiyle uğraşıyor meslek lisesi okuyorum web tasarım bölümü okul bitince 2 yıllık bir üniversiteye direk geçiş yapmayı düşünüyorum onun sonrasında hiçbir hedefim yok neden buraya böyle bir konu açtım bilmiyorum aklımda sadece gelecek kaygısı var. 🙄
Amacı olmayan bir insan olmak
· 15 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Valla bende oyleydim ama yerlesemedim daha web programciligini yapmicak cok insan dolu liselerde ve universitelerde.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Ayni beni anlatmissin ama tek fark bende gelecek kaygisi da yok. Bi kac sene icinde ölüp gitmeti planliyorum

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
(85ine kadar yaşadı 17 kez ölümden döndü)
Ayni beni anlatmissin ama tek fark bende gelecek kaygisi da yok. Bi kac sene icinde ölüp gitmeti planliyorum
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
💀
💀
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Bende ne lise sınavına nede lys'ye çalıştım açıkçası.Çevremde insanları hep bu sınavlara deli gibi hazırlanırken gördüm , hiç umurunda olmayan adam bile dershaneye gitti hazırlandı.Bende 12 yıl boyunca kendime "Ben hayatı ne zaman ciddiye alacağım?" sorusunu sorup sorup durdum.Pişman mıyım ? Küçücük bir pişmanlığım dahi yok , geçmişe dönebilsem hiç bir şeyi değiştirmezdim.Pişman olacak mıyım ? Sanırım olacağım ama ne zaman olacağım onu bekliyorum 😊
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
ahdhajdhajfuaj
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiAyni beni anlatmissin ama tek fark bende gelecek kaygisi da yok. Bi kac sene icinde ölüp gitmeti planliyorum
ahdhajdhajfuaj

M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Abi bizim Off Topic bir-iki senedir güzin abla gibi kullanılıyor lan
Yani ?
Aynı düşüncedeyiz şuan bende nolcak merak ediyorum şuan artık son aşamadayım askerdeyim ve barmen olarak yapıyorum takım elbise ve denize sıfır Kıbrıs'ta bir otelde. 4 ay kaldı sonrasında belli bi hedefim yok merakta etmiyorum gittiği yere kadar.
Dp: bende meslek lisesi web tasarım sonrasında 2 yıllık mezunum.
Dp: bende meslek lisesi web tasarım sonrasında 2 yıllık mezunum.
2 yıllık elektronik haberleşme mezunuyum, ben de askerdeyim şuan, dgs ye hazırlanmak için kitap aldım, 3 yıl aradan sonra pek çalışasımda gelmiyor ama yinede şansımı deneyeceğim. Olursa olur olmazsa herhangi bir yerde az maaşla işe başlayıp yükselmeye çabalayacağım, o da olmazsa telsiz teknisyeni astsubayı olmayı düşünüyorum. Sana tavisyem en az 2 yıllık bitir önemsiz gibi gözüksede bazen işe yarıyor..
bende aynıyım bu sene 2 yıllık uni geçtim bakalım şimdi ne olucak

Gençlerin %60 %70lik kısmı aynı düşüncede kardeşim kendini yalnız hissetme.Şunu söyleyebilirim sana bir kaç sene sonra bu konuya bakıp vay be ne düşüncelerim varmış neler değişmiş diyeceksin 2 sene sonra görüşürüz. 😊
NoMoreLove
⭐ 18y
Para kazanman gerekmediği için böyle hissediyorsun. Gerektiğinde anlayacaksın.
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hak verdim. Gelecek kaygısı olan insanlar "genelde" maddi durumu çok iyi olmayanlar oluyor.
Para kazanman gerekmediği için böyle hissediyorsun. Gerektiğinde anlayacaksın.
Hak verdim. Gelecek kaygısı olan insanlar "genelde" maddi durumu çok iyi olmayanlar oluyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap