Geçen haftaki Jangan FW Redsea
1 Warriorun Buff almadan,Ptsiz,Tek başına neler yapabileceği bu videoda Gösterilmiş ve efektlerle de süslenmiştir.
NOT:Sadece videonun montajı 13 saat 26 dk 47 saniye sürmüştür.Bu video Silkroad'a bakış açınızı genişletecektir,iyi seyirler dilerim!
http://www.wegame.com/watch/PaPiLLi0N_ReTurN_Of_LeGeND_MaNaS
Alone 1 WARRIOR No PT,No BUFF,252 Pk FW(Redsea)
· 53 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
53 Yanıt
uğraşLarın icin teşekkürLeR eminim güzel bir videodur daha yeni izliyom:D
video nun başındaki çalan parçanın adını paylaşabilir misin ?
L
LoveForLife
⭐ 18y
Başlığı küçült lütfen.
wegame yerine youtube ye upload etsen çok daha güzel olurdu :?
L
LoveForLife
⭐ 18y
wuw video süper ayakta adam bırakmamışsın.İzlemek için 1 saat bekledim wegame yüzünden ama deydi 😄
uğraşLarın icin teşekkürLeR eminim güzel bir videodur daha yeni izliyom:D
😎
video nun başındaki çalan parçanın adını paylaşabilir misin ?
Evanescence - Bring me to life 👍
süper bir video, süper bir char eline sağlık 😉
L
LiveInTexas
⭐ 18y
nice
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
bana video için güzel bir program soleyebilir misniz ?
Hello world
O
Optimus Prime
⭐ 18y
beyler bu video açılmıyor kaç saattir bekliyorum tın yok youtube ye upload edebilirmisiniz? :S
çok güzel eline sağlık
beyler bu video açılmıyor kaç saattir bekliyorum tın yok youtube ye upload edebilirmisiniz? :S
benim izlemem 20dk sürdü 10dk bekledim 10dk da video uzunluğu zaten. aşırı bir zorluk çıkarmıyor aslında wegame 🕵️
wuw video süper ayakta adam bırakmamışsın.İzlemek için 1 saat bekledim wegame yüzünden ama deydi :D
👍
char ve video sper gercekten ama no buff yazmıssı adamda bless war dıvısıon war sılkle alınan def att war bnlar bufftan sayılmıomu anlmdm :S
C
chatlacpasha
⭐ 17y
warrior/bard mı warrior/warlock mu warrior/cleric mi diye soranlara güzel bir cevap kesınlıkle warrior/clericdir.
warrior/bard mı warrior/warlock mu warrior/cleric mi diye soranlara güzel bir cevap kesınlıkle warrior/clericdir.
bende kesinlikle sana katılıyorum
izledigim en iyi video 😄
A
altanyunus
⭐ 19y
dikkat ettim adamlar ölmüş ışınlanıp oyuna tekrar dahil olmuş buffları kapalı silahın iyi adamları 5 sn gecince sermişsin yere sev vur vs vs bukadar aşırı adam kesme nedeni bu gibi geldi faal savaşın içinde değil char iyi ama warrior herzaman güzeldir
süperr olmusss video
cara gelince
wariorlar zaten mükemmel carlar ama kullanabilene
cara gelince
wariorlar zaten mükemmel carlar ama kullanabilene
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap