Icerige atla
Extraloob

Alone 1 WARRIOR No PT,No BUFF,252 Pk FW(Redsea)

· 53 Yanıt · 3.7K görüntüleme
R
rebelbullet OP ⭐ 18y
Geçen haftaki Jangan FW Redsea

1 Warriorun Buff almadan,Ptsiz,Tek başına neler yapabileceği bu videoda Gösterilmiş ve efektlerle de süslenmiştir.

NOT:Sadece videonun montajı 13 saat 26 dk 47 saniye sürmüştür.Bu video Silkroad'a bakış açınızı genişletecektir,iyi seyirler dilerim!

http://www.wegame.com/watch/PaPiLLi0N_ReTurN_Of_LeGeND_MaNaS
53 Yanıt
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
uğraşLarın icin teşekkürLeR eminim güzel bir videodur daha yeni izliyom:D
P
PhaetoN ⭐ 18y
video nun başındaki çalan parçanın adını paylaşabilir misin ?
L
Başlığı küçült lütfen.
X
XipeTotec ⭐ 18y
wegame yerine youtube ye upload etsen çok daha güzel olurdu :?
L
wuw video süper ayakta adam bırakmamışsın.İzlemek için 1 saat bekledim wegame yüzünden ama deydi 😄
R
rebelbullet OP ⭐ 18y
uğraşLarın icin teşekkürLeR eminim güzel bir videodur daha yeni izliyom:D

😎
T
TwiLighT ⭐ 18y
video nun başındaki çalan parçanın adını paylaşabilir misin ?

Evanescence - Bring me to life 👍
T
TwiLighT ⭐ 18y
süper bir video, süper bir char eline sağlık 😉
L
nice
M
bana video için güzel bir program soleyebilir misniz ?
Hello world
O
beyler bu video açılmıyor kaç saattir bekliyorum tın yok youtube ye upload edebilirmisiniz? :S
T
TorQ ⭐ 17y
çok güzel eline sağlık
T
TwiLighT ⭐ 18y
beyler bu video açılmıyor kaç saattir bekliyorum tın yok youtube ye upload edebilirmisiniz? :S

benim izlemem 20dk sürdü 10dk bekledim 10dk da video uzunluğu zaten. aşırı bir zorluk çıkarmıyor aslında wegame 🕵️
R
rebelbullet OP ⭐ 18y
wuw video süper ayakta adam bırakmamışsın.İzlemek için 1 saat bekledim wegame yüzünden ama deydi :D

👍
P
Pr3uS ⭐ 18y
char ve video sper gercekten ama no buff yazmıssı adamda bless war dıvısıon war sılkle alınan def att war bnlar bufftan sayılmıomu anlmdm :S
C
warrior/bard mı warrior/warlock mu warrior/cleric mi diye soranlara güzel bir cevap kesınlıkle warrior/clericdir.
R
rebelbullet OP ⭐ 18y
warrior/bard mı warrior/warlock mu warrior/cleric mi diye soranlara güzel bir cevap kesınlıkle warrior/clericdir.

bende kesinlikle sana katılıyorum

izledigim en iyi video 😄
A
altanyunus ⭐ 19y
dikkat ettim adamlar ölmüş ışınlanıp oyuna tekrar dahil olmuş buffları kapalı silahın iyi adamları 5 sn gecince sermişsin yere sev vur vs vs bukadar aşırı adam kesme nedeni bu gibi geldi faal savaşın içinde değil char iyi ama warrior herzaman güzeldir
J
JbS ⭐ 17y
süperr olmusss video

cara gelince
wariorlar zaten mükemmel carlar ama kullanabilene

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: