Toxicated OP ⭐ 18y 16 yil once #1 http://www.facebook.com/?ref=home#/video/video.php?v=1305320442643&ref=nfSpoilerAhahahahah, makara yaa büyük eek isteyen bir şaka, Önceki version 'u da ALO ORASI KEPAÇI MI ? 😁 😁 😁 EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TeHDiT ⭐ 17y 16 yil once #2 s.a bunu sitesini biliyormusun kardeş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Toxicated OP ⭐ 18y 16 yil once #3 s.a bunu sitesini biliyormusun kardeşKaynak : Facebook ^^ EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #4 Süper ya -Alo orası sucu mu -Evet-Teşekkürler. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hellboy1 ⭐ 17y 16 yil once #5 gül gül öldüm, Allah'ta seni güldürsün, teşekkürler 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GreenPearL ⭐ 17y 16 yil once #6 hahahahahhahah koptum eyw kardeşim harika yapmışlar adamın etmediği beddua kalmadı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lucktoz ⭐ 18y 16 yil once #7 Süper ya -Alo orası sucu mu -Evet-Teşekkürler. 😁hahaha aynen burada koptum 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil