Helal olsun vallahi, milyonlarca vatandaşımızın sesini duyurmuş. 🙏
http://www.facebook.com/photo.php?v=170 ... =2&theater
Special thx to Flexi
Special thx to FlexiAdamın yanına gelip haklısın kardeşim bu yolda beraberiz diyen 1 kişi yok hepsi sakinleştirmeye çalışıyor...
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiAdamın yanına gelip haklısın kardeşim bu yolda beraberiz diyen 1 kişi yok hepsi sakinleştirmeye çalışıyor...
nerde basimizda tek sozu ile olume gidicegimiz Atamiz..onun gibisi bir daha gelmez.

Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiAdamın yanına gelip haklısın kardeşim bu yolda beraberiz diyen 1 kişi yok hepsi sakinleştirmeye çalışıyor...
nerde basimizda tek sozu ile olume gidicegimiz Atamiz..onun gibisi bir daha gelmez.

Bu arada haberiniz var mı bilmiyorum ama artık sağlık kurumlarının isimlerinin başında T.C ibaresi olmayacakmış, dövlet çalışii

Bu arada haberiniz var mı bilmiyorum ama artık sağlık kurumlarının isimlerinin başında T.C ibaresi olmayacakmış, dövlet çalışii
Şuan haberlerde görüyorum TC olayı gerçekmiş(bakanlıktan değil alt kurumlardan çıkarılıyormuş) ve üstüne Ziraat bankasıda aynı uygulamayı yapacakmış...

burda ki her hangi bir yerde rastlayayim kaldirildigina, bizzat yapicagim olay budur
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
burda ki her hangi bir yerde rastlayayim kaldirildigina, bizzat yapicagim olay budur
Haklıyken haksız duruma düşersin böyle saçma bir şey yaparsan.

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Haklıyken haksız duruma düşersin böyle saçma bir şey yaparsan.
Allah askına böyle bir şeyin hakkını savuna bileceğin bir yer yok ki hükümeti kendilerine mi şikayet edeceksin, dava mı açacaksın? Helal olsun adama bence iyi yapmış.
Log in to write a reply.
Log In