Allah'ım bu insansa Eski manitam ne idi :D
· 13 Replies · 1.4K views 0 reading
13 Replies
gece gece gözlerim banyo etti 😊
ohnesss ohaaa Gece gece Tetikleme bizi brom yanlış hareketler bunlar 😈
eskiler bilir
Usta bitiyorum şu tip kızlara ya
Sarışın Sarı saclı yeşil veya mavi gözlü lisede okurken öyle bi tip vardı ayarlayamadım diye heralde
hastayım bu tiplere hastaaaa 😄
Sarışın Sarı saclı yeşil veya mavi gözlü lisede okurken öyle bi tip vardı ayarlayamadım diye heralde
hastayım bu tiplere hastaaaa 😄
Spoiler
cinsellikle ilgisi yok bu tip lkızlara eriyorum resmen icim gidiyor :P
seviyosun yani ❤️
eskiler bilir
tipim değil 😜

etine dolgun olsun,şöyle dayanıklı olsun , az da bakımlı olsun,hijyene önem versin yeter. sarışın,renkli gözlü olmasına da gerek yok,insan olsun yeter. 😜
bu abla 1 saat sonra pili biter. ay tırnağım kırılcak,ay yavaş morartıcan,ayyy sarkacak göğüslerim... ohooo işimiz var 🙄
bu abla 1 saat sonra pili biter. ay tırnağım kırılcak,ay yavaş morartıcan,ayyy sarkacak göğüslerim... ohooo işimiz var 🙄
bu abla 1 saat sonra pili biter. ay tırnağım kırılcak,ay yavaş morartıcan,ayyy sarkacak göğüslerim... ohooo işimizvar 🙄
makara: makara: makara:
etine dolgun olsun,şöyle dayanıklı olsun , az da bakımlı olsun,hijyene önem versin yeter. sarışın,renkli gözlü olmasına da gerek yok,insan olsun yeter. 😜
Konudaki en kaliteli yorum TSE damgalı makara: makara:
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Salaktır la bu 😈 😜
pert
1 saat önce okudum hala gülüyorum gerçekten çok kaliteli yorum olmuş makara: makara:
Dinlermi Türk Erkeği 😄 Yat Uleeeyyynnnnn 😄
Log in to write a reply.
Log In