Icerige atla
Extraloob

Allah'ım bu insansa Eski manitam ne idi :D

· 13 Replies · 1.4K views
13 Replies
W
whanque ⭐ 17y
gece gece gözlerim banyo etti 😊
G
Guernica ⭐ 18y
ohnesss ohaaa Gece gece Tetikleme bizi brom yanlış hareketler bunlar 😈
eskiler bilir
R
RiqueLme OP ⭐ 19y
Usta bitiyorum şu tip kızlara ya
Sarışın Sarı saclı yeşil veya mavi gözlü lisede okurken öyle bi tip vardı ayarlayamadım diye heralde
hastayım bu tiplere hastaaaa 😄
Spoiler
cinsellikle ilgisi yok bu tip lkızlara eriyorum resmen icim gidiyor :P
G
Guernica ⭐ 18y
seviyosun yani ❤️
eskiler bilir
A
Avasin ⭐ 17y
tipim değil 😜
X
Xanthos ⭐ 19y
etine dolgun olsun,şöyle dayanıklı olsun , az da bakımlı olsun,hijyene önem versin yeter. sarışın,renkli gözlü olmasına da gerek yok,insan olsun yeter. 😜

bu abla 1 saat sonra pili biter. ay tırnağım kırılcak,ay yavaş morartıcan,ayyy sarkacak göğüslerim... ohooo işimiz var 🙄
R
Rochas ⭐ 16y
bu abla 1 saat sonra pili biter. ay tırnağım kırılcak,ay yavaş morartıcan,ayyy sarkacak göğüslerim... ohooo işimizvar 🙄

makara: makara: makara:
B
Belarj ⭐ 17y
etine dolgun olsun,şöyle dayanıklı olsun , az da bakımlı olsun,hijyene önem versin yeter. sarışın,renkli gözlü olmasına da gerek yok,insan olsun yeter. 😜

bu abla 1 saat sonra pili biter. ay tırnağım kırılcak,ay yavaş morartıcan,ayyy sarkacak göğüslerim... ohooo işimiz var 🙄

Konudaki en kaliteli yorum TSE damgalı makara: makara:
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
H
HnTRue ⭐ 18y
Salaktır la bu 😈 😜
C
Chess ⭐ 16y
pert
A
Aesify ⭐ 18y

1 saat önce okudum hala gülüyorum gerçekten çok kaliteli yorum olmuş makara: makara:
R
RiqueLme OP ⭐ 19y

Dinlermi Türk Erkeği 😄 Yat Uleeeyyynnnnn 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: