Icerige atla
Extraloob

Allah rızası için bakın ve yardım edin ...

· 26 Yanıt · 2.4K görüntüleme
T
TyNeR OP ⭐ 15y
Öncelikle selamlar benim sorunum şu resim olarak da göstereceğim .
sol ekranda karakterin resmi gözükmüyor 2 aydır tamam bir şey olmaz dedim ama
canımı sıkmaya başladı şimdi şöle diyebilirsiniz ekran kartı güncelle : GÜNCEL
laptop ekran kartı olabilir : Hayır pc ekran kartı neden olduğunu bir türlü anlayamadım
yardım edene vallaha ömür boyu dua edecem lütfen yardım resim ...

26 Yanıt
H
Hayta35 ⭐ 16y
charına karabasan girmiş 😉
A
Adith ⭐ 18y
ekran kartından dolayı.
W
Warrison1 ⭐ 16y
Öncelikle selamlar benim sorunum şu resim olarak da göstereceğim .
sol ekranda karakterin resmi gözükmüyor 2 aydır tamam bir şey olmaz dedim ama
canımı sıkmaya başladı şimdi şöle diyebilirsiniz ekran kartı güncelle : GÜNCEL
laptop ekran kartı olabilir : Hayır pc ekran kartı neden olduğunu bir türlü anlayamadım
yardım edene vallaha ömür boyu dua edecem lütfen yardım resim ...

Ekran Kartın HD'mi?
T
TyNeR OP ⭐ 15y
vallah bazıları cok *** yorum yapmıs son yorum yapan arkadaşa teşekkürler deniyorum şimdi yok karabasan girmis cok komik ***
H
Hayta35 ⭐ 16y
vallah bazıları cok *** yorum yapmıs son yorum yapan arkadaşa teşekkürler deniyorum şimdi yok karabasan girmis cok komik ***

saygılı seviyelı ol !!
T
TyNeR OP ⭐ 15y

saygılı seviyelı ol !!

Sen seviyeli ol sen kimle dalga geciyosun yok karabasan girmiş diyosun
H
Hyperion ⭐ 17y
Saygılı ve seviyeli davranın lütfen !
M
Maynard__ ⭐ 16y
Bizim işyerindede vardı bu sorun valla bende yaparım orda hiç uğraşmamıştım 😁
T
TyNeR OP ⭐ 15y
vallah ben burda adam gibi geldim soru sordum adam bana diyo pcne karabasan girmiş bilmiyorsan ilgilenmiyorsan yorum yapma espri hic yapma
H
Hyperion ⭐ 17y
vallah ben burda adam gibi geldim soru sordum adam bana diyo pcne karabasan girmiş bilmiyorsan ilgilenmiyorsan yorum yapma espri hic yapma

ne yazık ki diğer üyelerin ne yapıp yapamayacağına karar veremezsin, istemediğin bir şey yaptıysa insan gibi bir dille söylersin olur biter
T
TyNeR OP ⭐ 15y
ben şu an nece konusuyorum acaba konuyu ben actım üyelerin ne yapacağnı söleyemem tabi sizin gibi modlar var güya 😄 her neyse hadi uzatmaya gerek yok aldım ben cevabı yardımdan dolayı admın arkadasıma tesekkur edıyorum
H
Hayta35 ⭐ 16y
ben şu an nece konusuyorum acaba konuyu ben actım üyelerin ne yapacağnı söleyemem tabi sizin gibi modlar var güya 😄 her neyse hadi uzatmaya gerek yok aldım ben cevabı yardımdan dolayı admın arkadasıma tesekkur edıyorum

işin espirisi olsun diye söyledım buarsı adliyemi bu akdar ciddi olalım aile ortam var burda sanrıım çok yenısın ??
H
Hyperion ⭐ 17y

işin espirisi olsun diye söyledım buarsı adliyemi bu akdar ciddi olalım aile ortam var burda sanrıım çok yenısın ??

+Hyp 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

sen de çok eskisin be bro ^^
şakalara bu kadar takmayın makara:
T
TyNeR OP ⭐ 15y
Evet yeniyim de ben makara bir soru sormadım ciddi bir soru sordum her zaman makara yapılmaz yerinde gülmek,eğlenmek benim tercihimdir
T
TyNeR OP ⭐ 15y
Aman arkadaşlar boş boş muhabbet harbiden uzayacak gidicek sıkıldım vallah kitlermisiniz rica etsem konuyu ?
H
Hayta35 ⭐ 16y

sen de çok eskisin be bro ^^
şakalara bu kadar takmayın makara:

emin ol tahmın edemeyeceğin kadar eskiyim bro ^^
H
Hyperion ⭐ 17y
Aman arkadaşlar boş boş muhabbet harbiden uzayacak gidicek sıkıldım vallah kitlermisiniz rica etsem konuyu ?

biz konuları niye açıyoruz sanıyorsun 😄 muhabbet etmek için

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: