Icerige atla
Extraloob

Alın Hacklenen Charım Öle Duruyodu Bi işe Yaradı

· 16 Yanıt · 2.0K görüntüleme
T
Turk_Knight OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

ilk defa bot un nimetlerinden yararlanıyım derken BAN ! Laughing
16 Yanıt
D
dR.NooB ⭐ 19y
ya ıd ve server ı nıe kapıon ki sanki 2107 yılında chara gırıp soycaz he Rolling Eyes
E
erikboy ⭐ 19y
birr bu bottan değil
+ tee ocakta ban yemiş buda ikii Very Happy
J
Jigsaw ⭐ 19y
Belki 9 ay sonra koyası gelmiştir. Hemen yargılamayın.
E
erikboy ⭐ 19y
hahah koptum ban yemıs numarası yapıyo ha ahahaha Very Happy
_
ouS `"]

hahah koptum ban yemıs numarası yapıyo ha ahahaha Very Happy

ŞşşşşşşşşŞşş Çaktırmaa Twisted Evil Mr. Green

Beeyler olm adam Hercules te oynamadan önce eldorado da oynuyodu o char ı 9 ay önce ban yedi şimdide onu gösteriyo bi sakıncamıı var !!!!
T
Turk_Knight OP ⭐ 19y
Gururumla oynuyolar Sad
T
Turk_Knight OP ⭐ 19y
ouS `"]

Yok ya bu bızım serverda charı hacklendıde smdıde banlandı dıe numara yapıo pvp lere cagıranlara uzhasduash Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil

olm sen salakmısın bundan önce eldorado da oynuyodum turk_knight bu efsane yani hala dedeleriniz nineleriniz anlatırlar bu efsaneyi Mr. Green
T
TanerUNER ⭐ 19y
Ben bişi anlamadım Confused neden koydun bunu Club 2107 ye girmek için falan mı ?
G
gereksiz yha
P
Pennywise ⭐ 19y

ouS `"]

Yok ya bu bızım serverda charı hacklendıde smdıde banlandı dıe numara yapıo pvp lere cagıranlara uzhasduash Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil

olm sen salakmısın bundan önce eldorado da oynuyodum turk_knight bu efsane yani hala dedeleriniz nineleriniz anlatırlar bu efsaneyi Mr. Green

hakaret ağzından eksik olmuyor,başkasına küfür etmek seni haklı yapmaz,bikere banlandın ama açılmış ama hala akıllanmamışsın bu sana son uyarım olsun bidaha birine hakaret etmeden önce 2 kere düşün yoksa hesabın sonsuza kadar banlanacak ve busefer açılmıcak

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: