yeni link = http://www.izlesene.com/video/spor-edm07/404040
Alın ızleyın yorumlarınzı beklıyorum 1992 dogumluyum:):):) Beyler Lutfen herkese yayın 😜 guzel ve beyendıysenız lutfen yazın beklıyorum kotuysede soleyın 😄
Alın ExL İçin Cektigim Videom Futbol JogaBonito:)
· 34 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
Çok güzel bir video, çok marifetliymişsin. 😊
Geleceğin parlak, bravoo.. 😁
tşk herkese 😄
beyler Bişi sorcam ben izleseneye ne yazsam videom cıkar yardım edermısınız. 😄 yapamadımda
up:)
beyler ben vıdeomu arama cubuguna ne yazsam vıdeom cıkar? yardım allah askına
helal olsun ama ufak birşey var:
irdahaki sefere cep elefonundan video çekme. Çok berbat gözüküyorlar 😊 👍
irdahaki sefere cep elefonundan video çekme. Çok berbat gözüküyorlar 😊 👍
Mekan güzel herşey güzel sen cokdaha güzelsin^^.
Tşk Herkese
ah ah şu topuk hareketini yapmayı cok istemişimdir ama yapamamışımdır 😊 kac kere yere düştüm kollarımda yara izi var neyse sen cok güzel yapmışsın tebrikler
çok güzel bu sensen harbiden iyi kabiliyet var bu kadarı bile fazla, bu arada mekan il neresi binalar yüksek ve aynı yükseklikte akdeniz bölgesimi acep 😜
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
Cok güzel.Trafiğe kapalı alanda cekin ha 😜 😄
zupper 😄 ben kazmayın 😊
çok güzel bu sensen harbiden iyi kabiliyet var bu kadarı bile fazla, bu arada mekan il neresi binalar yüksek ve aynı yükseklikte akdeniz bölgesimi acep :P
Yer= antalya / merkez Sahil Tarafı Ünlü yer :DDD Tşk Herkese
zupper 😄 ben kazmayın :)
Cok güzel.Trafiğe kapalı alanda cekin ha 😜 :D
Tşk arkadaslar
T
TitusPullo
⭐ 19y
İnsan arada bi EXL pankartı açar 😁 Şaka bi yana çok güzel gerçekten. Gelecek var^^
İnsan arada bi EXL pankartı açar 😁 Şaka bi yana çok güzel gerçekten. Gelecek var^^
hacım Vallaahı Sro ıle alakalı olmadıgından koymadım yahu 😄
Süpersin geleceğin Ronaldinho'u.Maçlarda hep senin olduğun taraf yeniyordur herelde dimi 😆 😄 😎 😆
Yeteneklisin bu kesin ama sanki brz cılızsın.Tam Messi tipi.Brz daha vücüt yaparsan hareket yaparken degil ama maçlarda cok daha etkili olursun.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap