Bu gece son geceydi Ali Sami Yen'de
Veda Şarkısı
Elveda Samiyen. ANILARDIR SENİ YAŞATACAK 😢
Görsel şovlar olarak gerçekten güzeldi ben beğendim. Ancak maça bakıcak olursak 3-1 değilde biraz 3.5 3.5 demek daha doğru olur bence summer3: makara:
Görsel şovlar olarak gerçekten güzeldi ben beğendim. Ancak maça bakıcak olursak 3-1 değilde biraz 3.5 3.5 demek daha doğru olur bence summer3: makara:
2. yarıyı izlemedin sanıırm 😘 Beğenmeyip attığınız Kazım show yaptı tıpkı diğer fenerbahçeden GALATASARAY'a gelen oyuncular gibi ^^ 🎭

2. yarıyı izlemedin sanıırm 😘 Beğenmeyip attığınız Kazım show yaptı tıpkı diğer fenerbahçeden GALATASARAY'a gelen oyuncular gibi ^^ 🎭
hehe Katılmamak elde değil hani 🎭
Kim ne derse desin Türkiye futbol tarihinin en başarılı takımının,Türkiye'nin en önemli stadının en görkemli şovlarından biriydi.Gurur duyuyoruz ❤️ 🙏
Special thx to FlexiGörsel şovlar olarak gerçekten güzeldi ben beğendim. Ancak maça bakıcak olursak 3-1 değilde biraz 3.5 3.5 demek daha doğru olur bence summer3: makara:
Special thx to Flexi
hehe Katılmamak elde değil hani 🎭
Ahaha hiç güleceğim yoktu yani makara: . Evet haklısınız biz kovduk Kazım'ı; çünkü Bizim klasımızda bir oyuncu değildi. Ancak Galatasaray gibi bir takıma layık olucaktır zaten. Beypazarı Şekerspor'a karşı harikalar yarattı diyorsun yani oda güzelmiş biggrint1 Ancak bizim artıklarımızla yetinmeye devam ediniz. neutral1 summer1:
Ps: Benden bu son mesaj. Polemik yaratmaya gerek yok. whiteangel
Ps: Polemik yaratmaya gerek yok. whiteangel
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap