Icerige atla
Extraloob

Ali Sami Yen !

· 27 Yanıt · 2.1K görüntüleme
A
Addicted OP ⭐ 19y
Bu gece son geceydi Ali Sami Yen'de

Veda Şarkısı

Elveda Samiyen. ANILARDIR SENİ YAŞATACAK 😢
27 Yanıt
C
Görsel şovlar olarak gerçekten güzeldi ben beğendim. Ancak maça bakıcak olursak 3-1 değilde biraz 3.5 3.5 demek daha doğru olur bence summer3: makara:
A
Addicted OP ⭐ 19y
Görsel şovlar olarak gerçekten güzeldi ben beğendim. Ancak maça bakıcak olursak 3-1 değilde biraz 3.5 3.5 demek daha doğru olur bence summer3: makara:

2. yarıyı izlemedin sanıırm 😘 Beğenmeyip attığınız Kazım show yaptı tıpkı diğer fenerbahçeden GALATASARAY'a gelen oyuncular gibi ^^ 🎭
_

2. yarıyı izlemedin sanıırm 😘 Beğenmeyip attığınız Kazım show yaptı tıpkı diğer fenerbahçeden GALATASARAY'a gelen oyuncular gibi ^^ 🎭

hehe Katılmamak elde değil hani 🎭
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Kim ne derse desin Türkiye futbol tarihinin en başarılı takımının,Türkiye'nin en önemli stadının en görkemli şovlarından biriydi.Gurur duyuyoruz ❤️ 🙏
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tek üzücü olan anılarda kalacak olması acı gelecek nesillerde arenanın yıkılışını izlerler artık.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Tugay ağlarken bende ağladım .Eskileri göz önüne getirirsek gerçekten çok duygulandım summer4:
S
SexuaL ⭐ 16y
edit.
C

Ahaha hiç güleceğim yoktu yani makara: . Evet haklısınız biz kovduk Kazım'ı; çünkü Bizim klasımızda bir oyuncu değildi. Ancak Galatasaray gibi bir takıma layık olucaktır zaten. Beypazarı Şekerspor'a karşı harikalar yarattı diyorsun yani oda güzelmiş biggrint1 Ancak bizim artıklarımızla yetinmeye devam ediniz. neutral1 summer1:

Ps: Benden bu son mesaj. Polemik yaratmaya gerek yok. whiteangel
A
Addicted OP ⭐ 19y
Kim ne derse desin Türkiye futbol tarihinin en başarılı takımının,Türkiye'nin en önemli stadının en görkemli şovlarından biriydi.Gurur duyuyoruz ❤️ 🙏

+1
Ps:Konuyu dağıtmayalım lütfen
H
hoLaaa ⭐ 18y
elveda :!!&%&!
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Arda'nın tipe bak 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
47 Yıl boyunca Galatasaray'ın binlerce maçına, onlarca kupasına tanıklık etmiş bu büyük stadı hiç unutmayacağız, gerçekten izlerken bende çok duygulandım. ❤️ 🙏
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

+1. Kazım'a duyulan güven sarsılınca kendini kanıtlaması gerekiyordu, Galatasaray onun için çok büyük bi fırsattı ve bu fırsatı fazlasıyla kullanıyor.

Culio ilk gelince " pfff transfer yaptık demek için aldılar, bi cacık çıkmaz " demiştm fakat adam muhteşem. Fiziği çok iyi, tekniğide var, aynı zamanda hızlıda 😎
Special thx to Flexi
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Yeni Stadında adını Ali Sami Yen koyarlar inşallah.

-Culio ve Kazım iyi oyuncular galatasarayda çıkış yapacaklardır tıpkı servet gibi 😉
I
Inception ⭐ 18y

Ahaha hiç güleceğim yoktu yani makara: . Evet haklısınız biz kovduk Kazım'ı; çünkü Bizim klasımızda bir oyuncu değildi. Ancak Galatasaray gibi bir takıma layık olucaktır zaten. Beypazarı Şekerspor'a karşı harikalar yarattı diyorsun yani oda güzelmiş biggrint1 Ancak bizim artıklarımızla yetinmeye devam ediniz. neutral1 summer1:

Ps: Benden bu son mesaj. Polemik yaratmaya gerek yok. whiteangel

Elinizdeki futbolcular Bucaya harikalar yaratamadı makara:
M
Maynard__ ⭐ 16y
Ahh ahh acısı,sevgisi ne günlerdi be. 😢
X
xcorelli ⭐ 18y
ne olcak bu stad simdi acaba ?
_
Yıkılacak Malesef
C
@BlackFade