Icerige atla
Extraloob

Ali Kırca'nın gafı

· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme
L
lastturk_ OP ⭐ 19y
Kırca'nın ATV GAFI
30.01.2008

Uzun yıllar atv'de ana haber bültenini sunan Ali Kırca, 2007'nin son günlerinde sürpriz şekilde SHOW tv'ye transfer olmuştu. Ali Kırca yeni kanalına tam olarak alışamamış olacak ki, bu akşam haberleri sunarken büyük bir gaf yaptı.

Kırca, bu akşam stüdyosunda 'Var mısın, yok musun?' yarışmasında 125 Bin YTL kazanan Ömer Boran, oğlu Yağız ve programın yapımcısı-sunucusu Acun Ilıcalı'yı konuk etti. Kırca, Öğretmen Ömer Boran'ın insanları kan vermeye teşvik eden sözlerinden sonra, olayı takip edeceklerini belirtmek isterken, dili sürçtü...

"Biz bunu atv Haber, özür dilerim Show Haber'de, alışkanlıklar kolay geçmiyor. Show Haber'de bunun kampanyasını sürdüreceğiz. Diğer kanallarda sürdürsünler hiçbir sakıncası yok."
18 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Birebir yaşadım bunu Hasan, hatta sana da o saniye söyledim güldük birlikte. Razz Televizyon iyi oldu..
L
lastturk_ OP ⭐ 19y

Birebir yaşadım bunu Hasan, hatta sana da o saniye söyledim güldük birlikte. Razz Televizyon iyi oldu..

Banada kardeşim söledi Very Happy Sende söledin tabi Mr. Green Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Normaldir Adam Ben Kendimimi Bildim Bile Atvde Eskiden Bütün Eylemlerde En Sıradaydı Ali Kırca Şimdide Muhabir Cool
R
Rix!> ⭐ 18y

Kırca'nın ATV GAFI
30.01.2008

Uzun yıllar atv'de ana haber bültenini sunan Ali Kırca, 2007'nin son günlerinde sürpriz şekilde SHOW tv'ye transfer olmuştu. Ali Kırca yeni kanalına tam olarak alışamamış olacak ki, bu akşam haberleri sunarken büyük bir gaf yaptı.

Kırca, bu akşam stüdyosunda 'Var mısın, yok musun?' yarışmasında 125 Bin YTL kazanan Ömer Boran, oğlu Yağız ve programın yapımcısı-sunucusu Acun Ilıcalı'yı konuk etti. Kırca, Öğretmen Ömer Boran'ın insanları kan vermeye teşvik eden sözlerinden sonra, olayı takip edeceklerini belirtmek isterken, dili sürçtü...

"Biz bunu atv Haber, özür dilerim Show Haber'de, alışkanlıklar kolay geçmiyor. Show Haber'de bunun kampanyasını sürdüreceğiz. Diğer kanallarda sürdürsünler hiçbir sakıncası yok."

Eheheh İyi Oldu Yaa TVde Güldüğüm Bişey Çıktı Razz
J
Jigsaw ⭐ 19y
Yalnız Showdaki kız da senelerdir showda ve gayet başarılı ona noldu acaba..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Defne Samyeli . Çok Güzel Kadındı extrabeer santam
H
Hilary123 ⭐ 18y

olm sende abazasın Very Happy:

Defne Samyeli 1991de Modeldi Very Happy
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Star TV hem güzeli vallah xD
H
Hilary123 ⭐ 18y

Erzurumda Uzaylı görüldü
Van gölü canavarı doğrumu ve binlercesi Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

Erzurumda Uzaylı görüldü
Van gölü canavarı doğrumu ve binlercesi Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ben onun için izlemim Nazlı diye biri sunuyo Nazlı ismi benim için özel bir isim anladın Very Happy Wink çok çakalca dimi Twisted Evil Twisted Evil
L
lastturk_ OP ⭐ 19y
Ahah Sultanahmet Caminde sevişme görüntüleri çekmişler İtalyanlar az sonra onu koycam Shocked
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

olm sende abazasın Very Happy:

Defne Samyeli 1991de Modeldi Very Happy

Ama Güzel Hatundu santam
P
Pennywise ⭐ 19y
insanlık hali olur Very Happy
U
Uykucu ⭐ 19y
adam kaç seneden beri atv deydi tabi olcak
R
Rapche ⭐ 19y

Ahah Sultanahmet Caminde sevişme görüntüleri çekmişler İtalyanlar az sonra onu koycam Shocked

gerçektenmi şakamı yapıyosun Confused
J
Jigsaw ⭐ 19y

gerçektenmi şakamı yapıyosun Confused

Doğru söylüyor. Confused
D
dR.NooB ⭐ 19y
En güzel spiker FOX daki akşam haberlerini sunan Cool Razz

Topice bakmadan önce tahmin etmiştim böle gaf olduğunu Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: