Guildimizi açdık 3 hafta içince de 4 lvl yapdık gelmek isteyen 64 ++ arkadaşları bekleriz
Şuanda guildde 64 den aşşağı kimse yokdur 35 kişi mevcuttur gelmek isteyen olursa burdan veya ö.m den bana ulaşabilirler..
Guildin isminin anlamı ADALET tir alexander da adaleti sağlamak için kurulmuştur
.
Saygılar...
Alexander `da temiz bir sayfa açılıyor JUSTICE
· 15 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
hayırlı olsun 😄
hayırlı olsun :D
Saol 😄
master sen misin 😊 msn'e eklermisin danısmak istedğim bazı seyler varda mailto:[email protected] 😉
önce serverı karıştırın sonra adalet i sağlamak için JUSTICE guildini kurun X) nese başarılar sağlam guild
Serverimi karıştırdım 😄 _?
Bu arada guild şuan 5 lvl
sapancali benım yakınım sayılır . bilginiz olsun.
Ama Şuanda guıld'ım var. Eger Olmassa Sıze Gelmek ısterım.
DreAm_GlewE
Ama Şuanda guıld'ım var. Eger Olmassa Sıze Gelmek ısterım.
DreAm_GlewE
Lvl in kac
junior Guildinizin pekte Temiz olduğu Söylenemez 3-5 kişi varki Guildinizde Nezaman Kardeşim pvp için Dw'a gitse mutlaka 3 vs 1 yapıyolarmış vede agza alınmayacak küfürler başta Ottoman,Kumlanet ve delibalta bu 3'ü ağza alınmayacak küfür ediyolar kardeşimle aralarında ne geçti bilmem ama bir defada ben gittim Dw'a Aynı küfürler Bu kadar aciz olamaz bi insan Aciz.
Hayırlı olsun o GUİLD şu an 5lv en popiler guild tebrikler
evet yaw abilerimden biri sizin guilddeydi eskiden ama kim hatırlayamadım 🤔 hayırlı olsun 🎅
Yaralı stylebasarılar.....
Justice bi toplanamadı toplansa süper olur eski haliyle
O
Optimus Prime
⭐ 18y
hayırlı olsun :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Ana Sayfa'da ufak bir değişim Yeni 1-99 Orta Emek Server 25.11.2020 Çarşamba 21:00'da Açılıyor. / BİR ÇOK ÖZELLİK VE DETAYLI ANLATIM / SİZLERİ BEKLİYOR!!! Bir kupa İstanbul'da, bir kupa Trabzon'da Usko da herhangı bir severda+80 warıora..so da 101 lwl carla Sadece Unique 3-5 dk da bir atan bir sw arıyorum!