Icerige atla
Extraloob

AlertPay ---->>> PayPal

· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Z
Zazali OP ⭐ 19y
arkadaşlar alertpaydaki paramızı paypala aktarabiliyomuyuz veya alertypaydaki paramızla direk nasıl silk alırız bu bux.to işleri boş işler demeyin siz biliyorsanız anlatın lütfen
13 Yanıt
Y
yeonyang ⭐ 19y
bende ne zamandir ariom ama pek bisi bulamadim sadece alertpay´dan e-gold´a, e-gold´danda paypala aktarabiliomusun ( ben beceremedim Mr. Green )
C
Castiela ⭐ 18y

arkadaşlar alertpaydaki paramızı paypala aktarabiliyomuyuz veya alertypaydaki paramızla direk nasıl silk alırız bu bux.to işleri boş işler demeyin siz biliyorsanız anlatın lütfen

bux toda kaç referal in var benim 1 ama benden çok reklama tıklıyo sağolsun 10 $ı çektim şimdi 5$ var Very Happy
Y
yeonyang ⭐ 19y

bux toda kaç referal in var benim 1 ama benden çok reklama tıklıyo sağolsun 10 $ı çektim şimdi 5$ var Very Happy

paypalami geldi alertpayami?
Z
Zazali OP ⭐ 19y
Your Statistics
# of Website Visits
136

Your Referral Statistics
# of Referrals (view)
34
# of Referral Website Visits
476

Additional Credit/Debit
# of Credit/Debit (view)
0.09

Balance Information
Account Balance (cashout)
$ 6.2100
Total Amount Paid
$ 0.0000

şimdilik statlarım bunlar hepsi sürekli tıkladıgı için yarın veya pazartesiye 10$ tamamlanıcak.parayı nasıl paypala aktarıcaz alertpaya çekmeyi biliyorum ordan direk silk alamıyoruz sanırım paypalla nasıl olucagını ögrenmem lazım
Y
yeonyang ⭐ 19y
artik paypala yükleyemiosun giciklik olsun diye alertpay oluyo simdi sadece. yanliz ben subatin 3ünde 10$ topladim nisanin 3ünde falan gelmesi lazim paypala, gelirse buraya yazarim.
Z
Zazali OP ⭐ 19y
kardeş onu bunu bırak nasıl silk yuklucez ondan haber ver:D
Y
yeonyang ⭐ 19y
alertpaydan olmuyoki. bi sekilde alertpaydan paypala aktarmamiz lazim parayi Confused
C
Castiela ⭐ 18y

paypalami geldi alertpayami?

paypal
Z
Zazali OP ⭐ 19y
şu anda alertpaya aktarma süreci başladı alertpaya aktarıldıktan sonra silki nasıl alıyoruz beleş silk beleş silk diye ötüyorlar ama bilen yok boşunamı 10$ kastık şimdi biz
C
Castiela ⭐ 18y
arkadaşlar alertpaydan paypala aktarırken kesinlikle komisyon alırlar onu ssöyleyeyim .
%5-7 oranında Wink
Z
Zazali OP ⭐ 19y
sen eger aktarmayı biliyorsan anlat kardeş alertpaydan silk alamayız ama paypaldan alırız %5 inden birşey olmaz sen anlat yeterki
C
Castiela ⭐ 18y
valla bende şimdi yeni bi topic açıcam malesef paypal kalkmış (bux.to dan) alert pay adresi açıcaz ama ozamanda sro kabul etmiyo sı..ık

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: