beyler Alchemy gamer da en fazla kaç basabildiğimiz e sair SS koyalım buraya
oyun hakkında bilgi
oyun sadece bi flas oyundur + basma oyun u kısaca
http://rs57.rapidshare.com/files/843329 ... _Setup.exe
_H0T_ adlı arkadaşımızın paylaşımıdır oyun inanılmaz zevklidir tavsiye ederim Very Happy
ilk resim denden olsun
- Resim Silinmiş.
Alchemy gamer en yüksekler +lı itemler SS leri
· 19 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
+ basma konusundaki beceriksizliğimi burada da gösterdim en iyisi bu +6 staff vardı ama SS i unuttum +7 basarım heycanı ile
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
I
Ic4I*ClassSonic
⭐ 19y
ben +11 bastım +12 denerken yandı ama ss çekmedim
R
ReaLPrisoN
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
ben anca +7 yaptım
ben anca +7 yaptım
ben buNu daha dün verdiMm .. daha vermenin lüzmu yoq. extraokk
bu harp bi kac kez +8 oldu +9da yandi hep Rolling Eyes
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
ben buNu daha dün verdiMm .. daha vermenin lüzmu yoq. extraokk
mesajımı okursan senin adın geçiyor ben sadece SS leri koyalım dedim
+10 a bastım resmi var ama nasıl koyulduğunu bilmiyorum +9 DA CANFİRM VERDİ bi daha bastım +10 resim koymayı öğretirsenin koyiim plssss
R
Roland Deschain
⭐ 19y
doğru düzgün basabilmek için iyi para kasmak gerekiyor. +4 ten sonra sürekli lucky basmak lazım. astral da daima bulunmalı. yoksa olmuyor en fazla +6 polearm yaptım Very Happy üşendim +3 yapıp satarak para kasmaya çalışıyodum da sonra sıkıldım Mr. Green
U
unaLLLsahiNNN
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
+9 basınca dc geldi Cool
Şunu da belirtmek isterim EU silahlara çok kolay + basılıyor. 1.3 milyar gold yaptım ve Sword'e +9 basamadım 400m kala bıraktım, sıkıldım. Silahda yaklasık 8 lucky 6 astral fln vardı...
+9 basınca dc geldi Cool
Şunu da belirtmek isterim EU silahlara çok kolay + basılıyor. 1.3 milyar gold yaptım ve Sword'e +9 basamadım 400m kala bıraktım, sıkıldım. Silahda yaklasık 8 lucky 6 astral fln vardı...
evet atkadaslar +9 batım dc geldi :d ne iş anlamadım ama güzeldi heycanlı heycanlı oluyor
+8 ve +9 resimlerinde SS almıstım atıyorum hemen ve +10 oldu bunu hazırlarken oyun al tarafta acıktı uplad ederken +10 Very Happy of ne heycan ne heycan birde 11 denicem insallah basarım
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
buda +10 birde 11 denicem simdi halen +10 acık +9 olduktan sonra diconnect diye hata cıkıyor hataya disconnect dediginizde kapanmıyor
evet +11 olamadı yandı ::D
+8 ve +9 resimlerinde SS almıstım atıyorum hemen ve +10 oldu bunu hazırlarken oyun al tarafta acıktı uplad ederken +10 Very Happy of ne heycan ne heycan birde 11 denicem insallah basarım
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
buda +10 birde 11 denicem simdi halen +10 acık +9 olduktan sonra diconnect diye hata cıkıyor hataya disconnect dediginizde kapanmıyor
evet +11 olamadı yandı ::D
+10 diger resimde gözükmedi buraya atıyorum
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Süpermişş
evet güzelmiş ya
güzel ama alman yapımı türk yapımı değil:) Mr. Green Mr. Green Mr. Green
çok uğraştım ama oldu Very Happy - Resim Silinmiş.
+ basmak keşke bu kadar kolay olsa normal sro da da
O
Old School
⭐ 19y
Oyun güzelmiş gerçektede bukadar kolay bassam keşke
+ basmak keşke bu kadar kolay olsa normal sro da da
Aslında orda da kolay. Burda astral lucky falan cok dayıyoruz ondan basılıyor yani. Cool
Bu arada +9 bastım ben de şimdi sattım onu +11'e gideceğim. Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap