Saçlarını elektrik çarpmış gibi havaya kaldırıp dilini dışarı çıkartmasıyla tanınan zamanda yolculuk fikrini öne süren kaçık ama bi o kadarda zeki olan fiziğin babası
Albert Einstein
· 9 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
W
Winlerspring
⭐ 18y
Alman tarihinden örnek gösterilebilecek pek az kişiden biri 🙄
e=mc2
Türkiye'de fiziki açıdan haydar dümenle bir tutulan kendisine ayıp olan kişi xD
Müthiş deha koyu bir yahudi idi.
1933 de Almanya'da Nasyonal Sosyalist Partisi'nin İktidar olmasıyla çalışmalarına izin verilmeyen 40 bilim adamı adına cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'e bir mektup yazarak onların Türkiye'de çalışmalarına devam etmelerini istemişti.. Mustafa Kemal Atatürk bu isteği kabul ederek bilim adamları'nın İstanbul Üniversitesi'nde çalışmaya başlamalarını sağlamıştır.
En güzel sözü ise (benim hosuma giden)
Tanrı Zar Atmaz
Albert Einstein
1933 de Almanya'da Nasyonal Sosyalist Partisi'nin İktidar olmasıyla çalışmalarına izin verilmeyen 40 bilim adamı adına cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'e bir mektup yazarak onların Türkiye'de çalışmalarına devam etmelerini istemişti.. Mustafa Kemal Atatürk bu isteği kabul ederek bilim adamları'nın İstanbul Üniversitesi'nde çalışmaya başlamalarını sağlamıştır.
En güzel sözü ise (benim hosuma giden)
Tanrı Zar Atmaz
Albert Einstein
Sayısalcıların Göz Ağrı
Ps:bizim sınıfta cok örnekleri ama ben deilim
Ps:bizim sınıfta cok örnekleri ama ben deilim
S
StarkDrache
⭐ 19y
Dünyaya Nadir Gelen Garip İnsanlardan...
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Saçlarını elektrik çarpmış gibi havaya kaldırıp dilini dışarı çıkartmasıyla tanınan zamanda yolculuk fikrini öne süren kaçık ama bi o kadarda zeki olan fiziğin babası
o foto ps diye biliyorum ben ama yanlışta olabilir bilgim..
alman diktatörlüğü sayesinde amerikaya kaçıp tüm insanlığın sonunu getirecek olan silahı para uğruna üreten kişilik.
bir sözü; 3.dünya savaşı çıkar mı nasıl bir savaş olur sorusuna yanıtı ; 3.yü bilmem ama 4.dünya savaşı çıkarsa insanoğlu taş,balta ve sopalarla savaşır.
Zaman kaybetmemek tek çeşit giyinen ünlü bilim adamı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap