Icerige atla
Extraloob

ALACAKARANLIK Serisi Özel Set 4 Kitap (Metal Kutulu)

· 22 Yanıt · 13K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ALACAKARANLIK Serisi Özel Set 4 Kitap (Metal Kutulu)

Filmine o kadar aşık oldum ki anlatamam ilk filmi izlemiş birisi olarak serinin ikinci filmini de kasımda izleyeceğimi hesap ederekten bu seriyi almak istiyorum bakalım daha ucuza bulursam hemen alıp 600 kitaplı kütüphanemde yerini ben okuduktan sonra alacaklar 😎

Ps : 4 kitabı da okuyanlar biraz spoiler yapmadan yorumlayabilirler mi ?
22 Yanıt
E
Espio ⭐ 19y
Bro kesinlikle okunası kitaplar hepsi ben o kadar sevdimki Türkçelerini okumuş olmama rağmen burda orjinallerini alıp orjinalinin keyfini çıkarmayı düşünüyorum bugün kaçırma derim.
C
Crown ⭐ 19y
Tek cümle ile kitapları filminden 3-5 kat daha zevkli , 4. kitabın sonuna kadar hiç sıkılmadan okudum.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Tek cümle ile kitapları filminden 3-5 kat daha zevkli , 4. kitabın sonuna kadar hiç sıkılmadan okudum.
A
Avenger ⭐ 18y
Harika bir seri insanı alıp götürüyor kitap okumayı hiç sevmem ama 4kitabıda elimden bırakmadım charı bota salıp kitap okudum 😄 Kısacası ŞİDDETLE Tavsiye ederim 🍺
W
'' NY Times editör seçimi(Şafak Vakti için) '' , '' Amazon , Son 10 Yılın En İyi Kitabı(Alacakaranlık İçin) '' , sadece bu iki ifade kitapları hemen alıp okuma isteği uyandırır insanda...Tolkien'in yarattığı sihirli dünyadan sonra bir kitaptan/seriden bu derece etkileneceğimi hiç tahmin etmemiştim ; hem gerilimi hemde aşkı böyle bir konu etrafında dengede tutabilmek gerçekden zor bir durum ve Stephenie Meyer bunu başarmış.Sayfaları çevirirken bir yandan sona yaklaştığınız için üzülüyor diğer taraftan kafanızda ki soru işaretlerinden kurtulduğunuz için seviniyorsunuz , şiddetle tavsiye ediyorum.
Q
Quensis ⭐ 19y
Kitaplar çok akıcı.Elinden bırakmak istemiyorsun.Sabah kalkıp kahvaltıdan önce bunu elime aldığımı hatırlarım 4 kitaplık seriyi 3 günde bitirdim sanırım.O derece okutuyor kitaplar kendini.Kesinlikle okunması gerekli bence..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ohanness kuzum hepinizde okumuşsunuz öyle mi ben ne kadar geri kalmışım yaa acil alacağım bu kitapları ^^

Ps : ama önce elimde ki 2 kitabı okuyup bitirmem lazım (O.Pamuk Masumiyet Müzesi - E.Şafak Aşk) ardından ver elini meyers dörtlemesi
C
Continuum ⭐ 18y
En zevkli 4. kitabi,çok eğlenceli eline aldiğinizda birakamazsiniz 😜
N
Nevah ⭐ 17y
srinin 4 kitabınıda okudum kitaplar bu yıl meşhur oldu ama 1. kitabı 2007 te okumuştum en güzel kitab 4.kitap kesnlikle bırakamssınız elinizden 😄 okumak isteyene verebilirm kitaplarımı 😉 ama kitaplarım çok değerlidir:D:D
U
alacakaranlık son kitap ben de var, isterseniz yollayabilirim.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
teşekkürler ilgine kuzum seri olarak almayı düşünüyorum 😎
M
ManlY ⭐ 18y
Bu zamana kadar okuduğum Seri kitaplarının en iyilerinden bir seri bir okudun mu bırakamıyorsun zaten film yerine tabiki kitap derim tüm seriyi 2 kere okudum tavsiyem ilk kitabı okuyup filmi izlemelisin ayrıca biraz özet olarak öğrenmek istiyorsanız dökebilirim hemen 😄
N
Nevah ⭐ 17y
aynn ..
B
BaSoryong ⭐ 18y
B
Brooklyn ⭐ 18y
ohanness kuzum hepinizde okumuşsunuz öyle mi ben ne kadar geri kalmışım yaa acil alacağım bu kitapları ^^

Yanlız değilsin abi ama bende bir arkadaştan alacağım Alacakaranlık'ı sonra seri halinde devam edeceğim.
Filmi muhteşemdi , kitabı da okumuş olan arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre muhteşem(x2) imiş 😜
Bu topicide gördükten sonra diyorum ki mutlaka alıp okuyacağım 💃
U
Unforgiven ⭐ 17y

Ps : ama önce elimde ki 2 kitabı okuyup bitirmem lazım (O.Pamuk Masumiyet Müzesi - E.Şafak Aşk) ardından ver elini meyers dörtlemesi

bu yorumların ardından 1. kitabı alıp okuyacağım 1 hafta içinde:D
B
Brooklyn ⭐ 18y
Bugün ilk kitap olan "ALACAKARANLIK" ı aldım , şimbi başlıyorum 😜
G
Gameworld ⭐ 19y
Okuduğum ve güzel dediğim nadir kitaplardan biri kesinlikle tavsiye ederim
C
Castiela ⭐ 18y
Turgay Güler'in ''MEHDİX'' adlı romanının üstüne tanımam 😄 ... Ardından Alacakaranlık serisi gelir , kesinlikle okunmalı ..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: