- Resim Silinmiş.
pre o kdr para yatırdıgımız günlerde kendi boş servera girip keyif çatıyo
Al işte gel de çıldırma
· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
:))
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Keyif çattığını nerden çıkardın onu anlayamadım . 😈
Keyif çattığını nerden çıkardın onu anlayamadım . 😈
sen bomboş bi server da ne yapabilirsin başka kasılırmısın yoksa + mı basarsın
ben + basarım şahsen
bence yanlış düşünüyorsun gmler oyunun kurucuları değil çoğu gm orada çalısıyor. şöyle düşün sro=bakkal bakkal boş olunca ordaki esnaf keyif mi çatıyor yoksa düzenlemeler mi yapıyor... kapının önünde tavla oynayan oranın sahibi ben çalışandan bahsediyorum ^^
bide sanırım tüm serverları kontrol ediyor ve uniqleri çıkarıyor istediği yerlerde şuan greece geçti çünkü 😊
SerwerLer Ne ZamaN AçıLır TaHminen ?
bence yanlış düşünüyorsun gmler oyunun kurucuları değil çoğu gm orada çalısıyor. şöyle düşün sro=bakkal bakkal boş olunca ordaki esnaf keyif mi çatıyor yoksa düzenlemeler mi yapıyor... kapının önünde tavla oynayan oranın sahibi ben çalışandan bahsediyorum ^^
neyin düzenlemesini yapıyor tek tek canavar mı sayıyor
trader mallarımı kontrol ediyor
pot stoklarınamı bakıyor
yoksa jangan kapsının çivilerinimi sayıyor
tam bir sır tam bir muamma 👍 🎅
SerwerLer Ne ZamaN AçıLır TaHminen ?
bizim saatimise göre 10:00 da açılır bence.Charı da arenada bıraktım inş. lord bnm 🍺
şu an troy da 2 kişi var acaba ne yapıyorlar 😱 😁
arkadaşlar troy ve greecede %30 exp %30 item eventi vardı galiba onu bitiyorlar galiba o yüzden olabilir
belkide 2 kişi girmişlerdi biraz party filan kesiyorlardır xDD ex denemesi yane:D
evet GM onlar. server bakımını bitiriyorlar
Terbiyesiz :D:D
2 GM bir olunnca serwerda event olur 😊
RockÇı o kadar saçma konuşuyorsunki..Senin buna kızman değil sevinmen lazım orda GM işini yapıyor servera giriyor bakıyor bir problem bi bug varmı varsa düzeltiyor bu haftadan haftayada tekrarlanıyor..Bunların hepside senin oyununu rahatça oynayabilmen için.
Düşüncen yanlış..
Düşüncen yanlış..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap