Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 7 yil once #1 100 gb olmuş ayın 10'una gelirken. Hız yükselmesi dışında pek bir şey farketmemiş benim için ^^ Sizde durumlar nasıl? Dosyalar (1) kota.png 14.7 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Hurley ⭐ 13y 7 yil once #2 Bende sadece sınırsız yazıyor 😄 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Melon ⭐ 15y 7 yil once #3 Son 1 haftadır sürekli net kopup duruyor, ona rağmen bu durum da Dosyalar (1) akk.JPG 14.0 KB 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Barzo ⭐ 19y 7 yil once #4 Cigolayt Dosyalar (1) A82515EB-EA4D-4F8D-9F5E-18EB3AD99FD3.jpeg 91.8 KB 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bende23 ⭐ 9y 7 yil once (düzenlendi) #5 Kocaelide oturduğum yer alt yapı malesef maximum 16 destekliyor 100 desteklese aylık 500 tl bile dese alacam fakat yok desteklemiyor lanet şey :/ 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Hurley ⭐ 13y 7 yil once (düzenlendi) #6 215 gb ne yaptım acaba 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Super ⭐ 13y 7 yil once #7 215 gb ne yaptım acabaSöylettirme şimdi 🤣 3TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Hurley ⭐ 13y 7 yil once #8 Söylettirme şimdi 🤣İçin fesat ya 😄 2TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no ⭐ 18y 7 yil once #9 215 gb ne yaptım acabaİlahi albümü indirmiş... 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 7 yil once #10 Modemi açık unutmuş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil