Icerige atla
Extraloob

Akıncılar - H@ck Haberleri...

· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme
C
CWsaila OP ⭐ 19y
CW Yine Akıncılar İsrail e ve destekçilerine Haddini bildirmek Üzere Sahnede..

Filistin deki zulme karşılık başlatılan operasyon çerçevesinde Akıncılarımız normal İsrail sitelerini değil İsrail yandaşı olduklarını itiraf eden sitelere indexlerini basmaktalar.Sitelerden bir tanesi anasayfalarında hacklenişlerini anlatmışlar.

Site ;http://www.prophezine.com/

Metnin çoğu İncil den alıntı olduğundan yazmıyorum.

Bizim İsrailin safında ve yandaşçısı oluşumuzdan memnun olmayan Cyber-Warrior TIM tarafından hacklendik.
12 Yanıt
S
SonSAHNE ⭐ 19y
düzeltmişler siteyi sanırım...
F
FR_ ⭐ 19y

CW Yine Akıncılar İsrail e ve destekçilerine Haddini bildirmek Üzere Sahnede..

Filistin deki zulme karşılık başlatılan operasyon çerçevesinde Akıncılarımız normal İsrail sitelerini değil İsrail yandaşı olduklarını itiraf eden sitelere indexlerini basmaktalar.Sitelerden bir tanesi anasayfalarında hacklenişlerini anlatmışlar.

Site ;http://www.prophezine.com/

Metnin çoğu İncil den alıntı olduğundan yazmıyorum.

Bizim İsrailin safında ve yandaşçısı oluşumuzdan memnun olmayan Cyber-Warrior TIM tarafından hacklendik.

Senin Sitede ki Nickin Ne Bilader.

Burda CW Hakkında Konuşup Duruyorsun.
S
SonSAHNE ⭐ 19y
Ben kimse hakkında konuşmuom bana soruosan Very Happy
C
CWsaila OP ⭐ 19y
bana soruyor
ben siteyi kötülemiyorum bunları herkez bilsin diye yazdım sanal alemde yanlız olmadığımızı herkez bilmeli
C
CWsaila OP ⭐ 19y
hem senin ismin ne hesap sorma FR_
S
SonSAHNE ⭐ 19y
noluyo bi şe anlamadım ama adam site yandaşı gibi görünüo düşmanı deil sanırım...
F
FR_ ⭐ 19y
Ben Bi Doktorayla Konuşayım Bakalım !
S
SonSAHNE ⭐ 19y

O kim Very Happy

Kimle konuşursan konuş ama biz site Alehine bişey demedik, tam tersine gurur duyuyoruz...
F
FR_ ⭐ 19y

O kim Very Happy

Kimle konuşursan konuş ama biz site Alehine bişey demedik, tam tersine gurur duyuyoruz...

Yok La Ne Alaka.

Doktoray CW'nin Yöneticilerindendir..
S
SonSAHNE ⭐ 19y

O kim Very Happy

Yok La Ne Alaka.

Doktoray CW'nin Yöneticilerindendir..

Bilmem bende bizi şikayet edicen sandım Very Happy
P
Punsier ⭐ 19y
uf ya buradada doktoray saksakcilarini goruyoruz demek burasi oyun sitesi bu tarz seylerin polemigini yapmayin herkez ne oldugunu nelery aptigini nasil bir karakter oldugunu biliyor kimse gerekli gerekiz konuyu uzatmasin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: