Icerige atla
Extraloob

Akıl sağlığımı kaybetmemem için..

· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar şu video'yu izleyin. Umarım yalnız değilimdir.

15 Yanıt
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
yo tutmadı yeşil kürek 😁 😁

Ps:Anormal zekaya sahipmişim 😎 😈
B
aynen kırmızı tahta düşündüm ama tahta bi alet degil aklıma o geldi 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Ohooo kaç senelik dava (mağara.avi olmuş biraz) ama bunu hatırlıyorum bende olmamıştı 😄
D
duzceli81 ⭐ 17y
kırmızı tornavida dedim :S
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
kırmızı tornavida dedim :S

Alttaki yorumlarda da zaten insanların aklına hep bi kaç şey gelmiş çok ilginç 🤔
I
ironEyE ⭐ 18y
Ya bu videoyu yıllar önce ilk gördüğümde sonunda korkunç bir şey çıkacak kesin diye sonunu açmıştım ve kırmızı çekiç yazısını görmüştüm. Ogün bugündür bu videoyu ne zaman görsem kendi kendime soruyorum "ulan bunları yaptığımda hakkaten kırmızı çekiç aklıma gelecek miydi acaba ?". Yine gece uyuyamayacam off çok sağolun. 😄
C
Continuum ⭐ 18y
sarı kerpeten 😞
@melih
abi çık git sen azıcık git ya lütfen ya
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Ya bu videoyu yıllar önce ilk gördüğümde sonunda korkunç bir şey çıkacak kesin diye sonunu açmıştım ve kırmızı çekiç yazısını görmüştüm. Ogün bugündür bu videoyu ne zaman görsem kendi kendime soruyorum "ulan bunları yaptığımda hakkaten kırmızı çekiç aklıma gelecek miydi acaba ?". Yine gece uyuyamayacam off çok sağolun. :D

ahahahah 😁 🙏
X
Xperyon ⭐ 15y
Vay be videodan anormalmi yoksa normalmi zekaya sahip oldumuzu öğrenmiş olduk hemen gidip bunu amerika piyasasına pazarlamak lazım makara: makara:
C
Continuum ⭐ 18y
Vay be videodan anormalmi yoksa normalmi zekaya sahip oldumuzu öğrenmiş olduk hemen gidip bunu amerika piyasasına pazarlamak lazım makara: makara:

anormal zekalar artık tavan yapar, '' gel abla gel anormal zekaya gel, çocuguna yedir ablacığım gel ''
B
batuhan ⭐ 19y
ben sarı ve alet olarakta alet aklıma geldi ( erkeklerde olan kızlarda olmayan yanı )
F
frityus ⭐ 17y
Yeşil prezervatif düşündüm ben ne ayağım 😞
A
Addicted ⭐ 19y
Renk diyince insanın aklına direk kırmızı gelir. Alet diyincede alet çantası gelir onun içindede doğal olarak çekiç gelir. Benim ilk gördüğümde kırmızı matkap demiştim. Alet diyince illaki aklına çekiç tornavida matkap anahtar cart curt gelir yani. Alet diyince aklına başka ne gelebilirki ?
P
Phantoso ⭐ 18y
Sizin köye internet yeni geldi sanırım 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: