lemonade OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #1 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 12 yil once #2 sonra gel burda imza yapmaya çalış TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ben de ⭐ 17y 12 yil once #3 7 saat 18 dk. uğraşmış kısaca ağır işsizlik ürünü 😄 Ancak süper yapmış orasına laf yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CalypsOo ⭐ 17y 12 yil once #4 Çok etkileyici buldum bende benzer çalışmalar deniyecem ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Swindler ⭐ 14y 12 yil once #5 Bu Adamın Başka Çalışmalarını İzledim Photoshop da Aşırı derecede Başarılı. [IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Thaxe ⭐ 13y 12 yil once #6 Bu adamın özel bir yeteneği var sanırım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once (düzenlendi) #7 Yetenek değil de zekası var diyelim.[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Thaxe ⭐ 13y 12 yil once #8 Yetenek derken, herkeste olmayan bir hayal gücünü kastetmiştim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil