Icerige atla
Extraloob

Ah Türkler....Resmen rezillik : |

· 40 Yanıt · 3.0K görüntüleme
S
Stephanos OP ⭐ 19y
wio7xl.jpg

Yabancı bir silkroad online sitesinde takılırken bir yabancının imzasında gördüğüm gibi işte..

5k pls ım famale dilenmenin yeni yöntemi 😱
Dosyalar (1)
40 Yanıt
A
addIcFb ⭐ 19y
oha ohaaa :evil:
C
carwen ⭐ 18y
Yorumsuz..
Ne denilenebilir ki.
A
addIcFb ⭐ 19y
Onların yüzünden zaten böyle oluor..
A
Apt ⭐ 18y
Bi oyunda görmüştüm galiba kimlik numarasıyla oyuna kayıt olabiliyodun.Silkroada böyle bir yaş sınırırlaması getirseler süppppper olur kimlik numarasıyla kayıt olursun ve 18+ oluncada bu tür problemler minimuma iner.Böylece 1 taşta 3 kuş vurmuş olurlar
1.Yaş sınırı +18 olacağından küfürler,bu tür para istemeler minimuma iner.Gül gibi geçinip gideriz 😁
2.Her oyuna girdiğinde yeni char açıp onu kasan serverı fulleyen -18 ninjalardan kurtuluruz böylece lag sorunuda kalkar
3.Kayıt sistemi kimlik numarası ile olacağından goldbotlarda tarih olur.
M
mesut_xD ⭐ 18y
yazık yazık 😐 :evil:
T
TitusPullo ⭐ 19y
Türk olduğu kanısına nereden vardınız. Ben o yazıyı yazan Türk'dür diye bir ibare göremedim.
A
addIcFb ⭐ 19y
Türk olduğu kanısına nereden vardınız. Ben o yazıyı yazan Türk'dür diye bir ibare göremedim.

Aslında sende haklısın abdullah abi... 🙄
_
plss yyazışından ve ı harfini kullanmasından belli xD
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
c/p ı harfi yazılabilir yavrum lakin away from sro demesi güzel olmuş 😜
S
Stephanos OP ⭐ 19y

abi "ı" yı görmüyormusun :?
T
TitusPullo ⭐ 19y

Hacım bu oyunu oynayan Türkler ve İngilizler("ingilizler" ingilizce bilenler'i kast ediyorum) yok ki sadece. Bir sürü arab var. Şahsen çok karşılaştım mısırlı olupda 5k pls diye gezen. Haksız değilsiniz belki bu 5k pleasecilerin %80'i Türk ama arada araplarda çıkıyor.^^ Antiparantez dikkatinizi çekerim Avruplarılar Türklerden çok Araplardan nefret eder. 😉
S
Stephanos OP ⭐ 19y

Hacım bu oyunu oynayan Türkler ve İngilizler("ingilizler" ingilizce bilenler'i kast ediyorum) yok ki sadece. Bir sürü arab var. Şahsen çok karşılaştım mısırlı olupda 5k pls diye gezen. Haksız değilsiniz belki bu 5k pleasecilerin %80'i Türk ama arada araplarda çıkıyor.^^ Antiparantez dikkatinizi çekerim Avruplarılar Türklerden çok Araplardan nefret eder. ;)

abi zaten mısırlılar bide türkler hep 5k 10k diyor ama işte diyorum ya adam ı kullanmış yav adam demişti bana kas beni yoksa .....( 😗 ) küfür etti işte
T
TitusPullo ⭐ 19y
Hacım bence bu işin Türkü-Arabı yok. Asia'lıyız biz 😜 Yaşadığımız iklimden zannımca. Tabii bu işte yaş faktörü çok büyük öneme sahib.
A
addIcFb ⭐ 19y
Sonuç 😜 adam ne Türk- Arab ? 😊
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Türk - ı kullanıyor 😄
S
Stephanos OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

lol bide buna bakın
A
addIcFb ⭐ 19y
Bırak yeter yaw daha koyma 😁
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
auzuauahah... sinirden gülüyorum.silkroad oynamama nedenim bu işte.diğer oyunlarda böyle rezil olamadık daha.
P
Presence ⭐ 19y
Bi oyunda görmüştüm galiba kimlik numarasıyla oyuna kayıt olabiliyodun.Silkroada böyle bir yaş sınırırlaması getirseler süppppper olur kimlik numarasıyla kayıt olursun ve 18+ oluncada bu tür problemler minimuma iner.Böylece 1 taşta 3 kuş vurmuş olurlar
1.Yaş sınırı +18 olacağından küfürler,bu tür para istemeler minimuma iner.Gül gibi geçinip gideriz 😁
2.Her oyuna girdiğinde yeni char açıp onu kasan serverı fulleyen -18 ninjalardan kurtuluruz böylece lag sorunuda kalkar
3.Kayıt sistemi kimlik numarası ile olacağından goldbotlarda tarih olur.

ne alakası var yaşla ben 16 yaşındayım bi kere ne milletten para istedim nede kendimi yabacılara ezdirdim sana kaçtanede turk gösterebilirim bukadar vede 30 yaşında olup benden para dilenenleride adamın içinde varsa 70 yaşındada 7 yaşındada yapar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: