Yabancı bir silkroad online sitesinde takılırken bir yabancının imzasında gördüğüm gibi işte..
5k pls ım famale dilenmenin yeni yöntemi 😱

Türk olduğu kanısına nereden vardınız. Ben o yazıyı yazan Türk'dür diye bir ibare göremedim.
Türk olduğu kanısına nereden vardınız. Ben o yazıyı yazan Türk'dür diye bir ibare göremedim.
abi "ı" yı görmüyormusun :?
abi "ı" yı görmüyormusun :?
Hacım bu oyunu oynayan Türkler ve İngilizler("ingilizler" ingilizce bilenler'i kast ediyorum) yok ki sadece. Bir sürü arab var. Şahsen çok karşılaştım mısırlı olupda 5k pls diye gezen. Haksız değilsiniz belki bu 5k pleasecilerin %80'i Türk ama arada araplarda çıkıyor.^^ Antiparantez dikkatinizi çekerim Avruplarılar Türklerden çok Araplardan nefret eder. ;)
Bi oyunda görmüştüm galiba kimlik numarasıyla oyuna kayıt olabiliyodun.Silkroada böyle bir yaş sınırırlaması getirseler süppppper olur kimlik numarasıyla kayıt olursun ve 18+ oluncada bu tür problemler minimuma iner.Böylece 1 taşta 3 kuş vurmuş olurlar
1.Yaş sınırı +18 olacağından küfürler,bu tür para istemeler minimuma iner.Gül gibi geçinip gideriz 😁
2.Her oyuna girdiğinde yeni char açıp onu kasan serverı fulleyen -18 ninjalardan kurtuluruz böylece lag sorunuda kalkar
3.Kayıt sistemi kimlik numarası ile olacağından goldbotlarda tarih olur.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap