Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #1 Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı...Hayale ettiğiniz bir yerin fotoğrafını paylaşın bakalım önce ben başlıyorum.Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı...Edinburgh Castle, Edinburgh, Scotland TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #2 Adamların otlarında bile düzen var ya 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aragornnn ⭐ 18y 15 yil once (düzenlendi) #3 Huzur Adası:- Resim Silinmiş. ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F favretto ⭐ 16y 15 yil once #4 şimdi burada olmak varı... peri bacaları-nevşehir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S S4YKLO ⭐ 16y 15 yil once #5 OKAN ABİ YERİ BURASI DEGİL AMA MESAJ ATTIM CVP YAZABİLRMSN ACİL DE :p TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 15 yil once #6 Spoilerşu iskoçya&ingiltere'nin tarihi yapısına bayılıyorum ya 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #7 Klasik müziğin adeta kendini bulduğu polanyada olmayı herşeyden çok isterim.Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #8 puhahahaha adamın hayal ettiği yere ben gittim zuahahhaa komik beeee 😁 😈 😆 nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 15 yil once (düzenlendi) #9 ❤️ ❤️ Spoiler- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 15 yil once #10 @extrabizde gidicez bro elbet bir gün 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 15 yil once #11 Bu şeye benzemesin de 😈New York NY.Washington DC.Yozgat ^^ 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #12 Yaz gelsede orda olsam ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ben de ⭐ 17y 15 yil once (düzenlendi) #13 Hayalimde hep japonya'ya gidip o tarihi yapılarını görmek isterdim.Samurayları,yetiştikleri yerleri, Atom bombasının atıldığı yeri, Spoiler- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.Japon'yadan sonra çine geçmek isterdim. Çin'de de Yasak şehir ve çin seddini'n tamamını gezmek isterdim.Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #14 belki asla olamıcam ama oralarda olmak vardı işte 🤔 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil