O ozan222 OP ⭐ 19y 17 yil once #1 http://www.azbuz.com/photoFullView.jsp?objectID=17000000007036170burdanda bakabilirsiniz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P ProblemMaker ⭐ 19y 17 yil once #2 bu ne ya:D isadan önce valla güzeldi ama şimdi daha güzel oldu bence.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #3 :B TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rhea ⭐ 19y 17 yil once #4 özledim o günleri TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #5 Ah Ah Ne Gunlerdi O Zmn. Cok Özluyorum O Günleri... 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mavi Reyiz ⭐ 19y 17 yil once #6 ben ilk basladigimda xian aege troy vardi... aah ah. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aboc ⭐ 19y 17 yil once #7 nerde çokluk orda b... bence eskiden daa iidi ... emeğine sağlık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos ⭐ 19y 17 yil once #8 bende ilk başladığımda Aege de başlamıştım eh neydi o günler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jason Walker ⭐ 19y 17 yil once #9 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SingleCleric ⭐ 19y 17 yil once #10 redsea daha yokmuş meydanda 😄 ben redsea açıldığında başladım süperdi be char karman çormandı ama olsun sefiodum yine:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil