- Resim Silinmiş.
İlk Uniq :D
Ağlamak istiyorum :D
· 24 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
^ ^ tebrik ediyorum
^ ^ tebrik ediyorum
Sağol yalnız kötü şans devam ediyor rev6 yazmadı 😁 😁
tebrikler 🤘
tebrikler 🤘
Sağol 😊 Bu arada yeni farkına vardım yeşillenmişsin hayırlı olsun. 😁
tebrikler 🤘
Kotalı galiba 😄
tebrikler 🤘
yok artık 😁
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

tebrikler 🤘
Kotalı galiba :D
8 MBit Sınırsız 😁
8 MBit Sınırsız 😁
Hiç göstermiyo kardeş 😄
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
benim daha hiç uniq'im yok :/
8 MBit Sınırsız 😁
Hiç göstermiyo kardeş :D
Test mi yaptırıp gösterim kardeş 😁
8 MBit Sınırsız 😁
Hiç göstermiyo kardeş :D
Test mi yaptırıp gösterim kardeş 😁
O adam en az iki aydır yeşil 😄
Tamam ya işte bende forumda en az bir o kadar aktif değilim,emin ol sadece adminleri biliyorum. 😁
Gz görmüştüm bunu 😊
Kalbin güm güm attı mı? Ellerin titredi mi? 😄

Kalbin güm güm attı mı? Ellerin titredi mi? :D
%100 Doğru önceki serverimde hiç bir problem olmuyordu ama tabi argosdaki charımla ilk unique olunca cidden kalbim küt küt attı. 🍺
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
ilkler unutulmaz...
ilkler unutulmaz...
Doğru ama daha ivy gidersem iki olsun ben hayatımda bu kadar knock back atan başka birşey görmedim wolfler skill vurdurtmuyor :)
ilkler unutulmaz...
Doğru ama daha ivy gidersem iki olsun ben hayatımda bu kadar knock back atan başka birşey görmedim wolfler skill vurdurtmuyor :)
firewall açardım ben dalmadan önce 🍿
Benim ilk kestiğim unique'de Captain ivy heycandan tıklayamıyordum ellerim ayaklarım titriyordu . daral:
Bu Oyunun yerini hiç bir oyun Tutmaz. 2 günde 8 tane online oyun indirdim hero online - metin2 -karahan online -istanbul kıyamet vakti - rakion online vb.. ama hiç biri bu oyunun yerini tutmuyor. 😄
Babam Neti Kapatmıştı , Yaklaşık 1,5 yıl hiç sro oynadım. sonra neti bi açtım oyuna bir girmişim yeminle oyunda küfür etmeyi özlemişim. gelene sövüyodum gidene sövüyodum hee 😁 😁
Bu Oyunun yerini hiç bir oyun Tutmaz. 2 günde 8 tane online oyun indirdim hero online - metin2 -karahan online -istanbul kıyamet vakti - rakion online vb.. ama hiç biri bu oyunun yerini tutmuyor. 😄
Babam Neti Kapatmıştı , Yaklaşık 1,5 yıl hiç sro oynadım. sonra neti bi açtım oyuna bir girmişim yeminle oyunda küfür etmeyi özlemişim. gelene sövüyodum gidene sövüyodum hee 😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap