Icerige atla
Extraloob

Aggro Nedir??

· 11 Replies · 3.2K views
H
hitful OP ⭐ 19y
Bu Eu Skillerine bakıorm da aggro bilmem kaç increase biri bana aggroyu açıklayabilir mi
11 Replies
T
Torquel ⭐ 19y
Aggro warriorlarda olur.Bir nevi partylerde tank gorevi gordukleri için mob cekme gorevi gorur aggro.
H
h&a ⭐ 19y
yani senin vurusunu %150 olarak fazla hissettirir bu nedenle wizarda degil sana yönelirler....
dogru anlatildim mi bilemiyorum
J
Jigsaw ⭐ 19y
yani senin vurusunu %150 olarak fazla hissettirir bu nedenle wizarda degil sana yönelirler....

Vuruşla çekmiyor, cazibe gibi bişey ama daha farklı mob a vuruşların yine aynı ama mob sen vurunca gıcık oluyor sana dalıyor. 👍
N
eğer ptle kasmıcaksan cok gereksiz bişi !
T
Torquel ⭐ 19y

Onun taunt adlı skill olması lzm.Mesela taunt 2000'se ve sen 3400 vursan mob onu 3400 yer ama 5400 yemise doner.
H
h&a ⭐ 19y

Vuruşla çekmiyor, cazibe gibi bişey ama daha farklı mob a vuruşların yine aynı ama mob sen vurunca gıcık oluyor sana dalıyor. 👍

🎭 bende ki cazibe flaket zaten bir el kaldiriyorum wariorla hepsi pesime 😆
aciklama icin saol bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip
M
Macro ⭐ 19y
Taunting Target skill indeki aggro üzerinden anlatıyım

orada mesela aggro physical attack yüzde 2000 sizin silahınızla düz vuracağınızın 20 katını vurmuş gibi hissediyor canavar dolayısıyla

pt de bi wizard sizden 3-5 kat fazla vururken siz o skill i kullanıpcanavarı wizardın önünden alıyosunuz
C
CyBeR_BeLa ⭐ 18y
Taunting Target skill indeki aggro üzerinden anlatıyım

orada mesela aggro physical attack yüzde 2000 sizin silahınızla düz vuracağınızın 20 katını vurmuş gibi hissediyor canavar dolayısıyla

pt de bi wizard sizden 3-5 kat fazla vururken siz o skill i kullanıpcanavarı wizardın önünden alıyosunuz

çook doğru demişsin aynı zamanda aggro'nun türkçe karşılığıda zarar verme anlamına gelmektedir 😊 yani bu kelime ilede sonuçları çıkarabilirsin
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
party için güzel bi skillmiş
H
hitful OP ⭐ 19y
tüh keşke o zararı da verse 😄 göstermelik damageyi napiim ben 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: