Icerige atla
Extraloob

Age OF Empires Online Türkiye Fan Sayfası

· 6 Yanıt · 1.4K görüntüleme
O
Onitsuka OP ⭐ 17y

Ağustosta gelmesi planlanan oyun için Facebookda birlikte Örgütlenip EXL ve WT olarak Saglam bi giriş yapalım buyrun gelin görün
En Son Cıkan Haberler Videolar Fotograflar FAN Sayfamızda...
6 Yanıt
W
Warrison ⭐ 15y
done 😎
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
done 8)

😘
T
tenpanter ⭐ 17y
beyler biz 3 arkadaş başlıyacaz 3-4 hesapla başlıyacaz kalan 2-3 hesap takviye birlik arkadan 😁

yalnız bunun betasını oynayan test eden biri varsa benim için bu oyunu oynayıp oynamamda önemli etken olacak o soruuy sormam lazım mesela adamın ülkesine saldırıcam saldırdığımda askerleri kontrol ederek karşı askerlerde bana savunma yapacak vs bunları görerek mi yoksa basit 1-2 saat bekleyip savaş raporumu geliyor şimdiden teşekkürler sin:
B
Belarj ⭐ 17y
beyler biz 3 arkadaş başlıyacaz 3-4 hesapla başlıyacaz kalan 2-3 hesap takviye birlik arkadan 😁

yalnız bunun betasını oynayan test eden biri varsa benim için bu oyunu oynayıp oynamamda önemli etken olacak o soruuy sormam lazım mesela adamın ülkesine saldırıcam saldırdığımda askerleri kontrol ederek karşı askerlerde bana savunma yapacak vs bunları görerek mi yoksa basit 1-2 saat bekleyip savaş raporumu geliyor şimdiden teşekkürler sin:

Yok öyle bişi hocam bildiğin kapışıyolar fakat oyun tarayıcıda mı oynanıyor yoksa oyunu indiriyomuyuz çözemedim 😁

Direk Link
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
T
tenpanter ⭐ 17y

Yok öyle bişi hocam bildiğin kapışıyolar fakat oyun tarayıcıda mı oynanıyor yoksa oyunu indiriyomuyuz çözemedim 😁

Direk Link

kardeşim bunu söylemen benim için çok iyi oldu teşekkürler o zaman 16 Temmuzda Clan'da kuruluyorsa korksunlar bizden 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: