Icerige atla
Extraloob

Age of Empires II HD geliyor!

· 4 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
Age of Empires II HD geliyor!

Age of Empires II HD, ön sipariş yapanlara 5, diğer herkese ise 9 Nisan’da sadece Steam üzerinden indirilebilir olacak. AoEII HD asıl oyun ve ek paketindeki bütün görevlerin yanı sıra güncellenmiş 1080p görüntüleri, başarımlar, liderlik tabloları, matchmaking ve bulut desteği ile geliyor.

AoE II HD, şu an Steam üzerinden 17.99 dolar'dan ön siparişte.

4 Yanıt
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
Age of serileri Strateji oyunlarında çıgır açmışlardı zamanında. Ne oynardık bunları ama ben en çok vazgeçemedigim Age of mythology vardı cok iyidi ya.Sonradan hep yenisi cıkarmı diye beklemiştim ama cıkaramazlarmış öyle dediler 😄 Bunuda lan üzerinden az oynamıyorduk. Şimdi steam üzerinden hayırlısı olsun aşırı sevenler satın alır heralde 😄
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
T
tenpanter ⭐ 17y
Biz de Age of oynadık zamanın da ama HD olması niye bu kadar sansasyon ve heyecan yarattı onu anlamadım?

Millet bunu duyunca havala zıplıyor halbuki ROME TOTAL WAR 2'den haberleri yok 😊
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Bu mesaj Unfaithful rumuzlu uyeden alinti yapildi
Age of serileri Strateji oyunlarında çıgır açmışlardı zamanında. Ne oynardık bunları ama ben en çok vazgeçemedigim Age of mythology vardı cok iyidi ya.Sonradan hep yenisi cıkarmı diye beklemiştim ama cıkaramazlarmış öyle dediler 😄 Bunuda lan üzerinden az oynamıyorduk. Şimdi steam üzerinden hayırlısı olsun aşırı sevenler satın alır heralde :D

aynen aomun yenisi çıksada oynasak 🤘 🤘 🤘
Herakross

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: