Icerige atla
Extraloob

AGbot tan anlıyanlar acil :S

· 12 Yanıt · 1.1K görüntüleme
E
EmmaW OP ⭐ 19y
beyler ben şu goldbot satma olayını gördüm 1 saat önce fln almaya karar verdim ama ilk önce şu bedavasını deniyim dedim anlatıma baktım verdiği bütün linkleri indirdim anlatım şöle;
1)Dosyayı indir
2)Rardan çıkar
3)vcrdesit_x86'in yüklü olduğuna emin ol.
4)Scriptlerini yapıp 1. açıcağın char için conf1'e,2. açıcağın char için conf2'ye gir.O dosyalarda gidebildiğin kadar git ve default adlı dosyanın üstüne scripti kaydet.
5)3bot'a tıkla.Gelene tamam de.
6)Kaç client açmak istediğinle ilgili bir soru sorucak.Sadece 1-2-3 rakamlarını girebilirsin.conf1'e koyduğun script,1. açtığın client içindir oan göre aç.
7)Client aç dediğin zaman,JasonWalker'in programı gelicek.Sonra kendiliğinden nuconnector ve agbot açılıcak.Sonra,JasonWalker'in programına id,pw ve server secerek gir image cod yaz charını seç.Programın alt tarafında girdiğinin belirten bir yazı yazıcaktır.
8 )Daha sonra agbota gel,ayarları yap.Zaten script kendiliğinden başlar ama başlamazsada üzülmek yok,script tıklla sağ altlara dogru clear var oan tıkla,sonra sol altlara doğru küçük bir default yazısı var ona tıkla,sora clear'in yanındaki save tıkla.İşlem tamam!!

burda anlamadığım yer scriptlerini yapıp 1. açacacğın char için conf1'e 2. açıcağın char için conf2 ye gir.O dosyalarda gidebildiğin kadar git ve default adlı dosyanın üstüne scripti kaydet.yazıyor ama ben script yapmayı fln bilmiyorum ayrıca bende conf1 conf2 fln yok sade conf var ondada charlarımıın isimler var ama ayriyetten conf1 conf2 olarak deilde da01 da02 da03 diye klasörler geldi sro klasörüne bi script yapmayı anlatabilicek arkadaş varmı :S bide 7. adımdada bi sorum var jasonwalkerin programı geliyormuş açınca orda id fln yazıp girince image cod olayı nasıl oluyor biz o başta normal oyunu açıp mı giriyoruz yoksa oraya image kodun resmi gibi bişeymi geliyor ???
yardımlar için saolun şimdiden 😞
12 Yanıt
E
EmmaW OP ⭐ 19y
off biyardım edin ya :S
Q
Quxera ⭐ 19y
agBottan anlamıyorum ama bu konuya kilit istiyorum yeri burası değil üzgünüm
E
EmmaW OP ⭐ 19y
nereye açmam gerekiyordu?? ayrıca sorum bu bölümde olan bir konunun sorusu.
L
Leader ⭐ 19y
Konuyu AgBot Bolumune Acman Gerekiyordu !

viewforum.php?f=237
S
spycasus ⭐ 18y
kardeş config dosyaları görükmemiştir çünkü çarı hiç açmamışındır. Önce 3 çarın üçünüde aç. oyuna gir sonra çık. çıktıktan sonra config 1 2 3 die klasörler olacak oraya gir script de tıkla aç sonuna kadar git . Deafult.lst die bişey göreceksin oraya kendi scriptini koy oke.
E
EmmaW OP ⭐ 19y
spy çok çok saol...
D
drotalion ⭐ 19y
Script olayı:

1)Kendin yapabilirsin
2)Goldbot aldığın zaman zaten biz sana hediye 15 script veriyoruz 😉
E
EmmaW OP ⭐ 19y
goldbotu alıcamda biraz beleşte deniyeyim nasıl oluyor fln bakıyım bide spy kardeş ben bi char açtım sonra çıktım başka char açtım sonra oyundan çıktım baktım config dosyasına sadece config1 var :S
X
XER0 ⭐ 19y
config1,config2,config3 in içine script diye bir klasör aç içine scriptlerini default.lst diye at 😉
E
EmmaW OP ⭐ 19y
hmm çok saol bugün girdim clientsiz kastım biraz konu kilitlenirse sevinirim bi önemi kalmadı artık 😄 (script dışında bi beceremedim xD )
D
drotalion ⭐ 19y
script işini zaten güzelce anlatmışız blümde merak etme 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: