Icerige atla
Extraloob

Agâh reyiz vs me.

· 21 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bugün Agâh abiyle İstiklal Caddesinde buluştuk, ilk dakikalar biraz tutuk da olsa biranın da yardımıyla açıldık ve süppo bir gün geçirdik. Herşey için teşekkür ediyorum kendisine. ❤️

Special thx to Flexi
21 Yanıt
M
Mirage ⭐ 19y
Dikkat ederseniz Gökhan'ın yüzü hep aynı şekilde.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Alttaki resimde kafa çakırdı biraz, 1.si çok ani oldu ama Agâh abi çok iyi çıktı o yüzden bunu yükledim 😄 Ayrıca o saçların hali ne öyle arkadaş, bitmişim ne hale gelmişim 😞
Special thx to Flexi
Jink
Jink ⭐ 19y
Bende Sana ve Zafere Teşekkür ederim. Apar topar olunca anca bu kadar Ama söz verdim sana acısını Çıkarttıracam 👍
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Agah abinin DONUUU Güzelmiş daral: 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
.NET
.NET ⭐ 19y
Ben defalarca cagirdim yok uzak yok ishalim yok hamileyim vs. Ayiptir bari sitede ulu orta koyma resimleri konu daha 2. sayfaya gecmedi :/
[F New]Solo Gitarist
Jink
Jink ⭐ 19y
Ben defalarca cagirdim yok uzak yok ishalim yok hamileyim vs. Ayiptir bari sitede ulu orta koyma resimleri konu daha 2. sayfaya gecmedi :/

makara:
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Ahahahad 😄 Ne zaman çağırdın len zilli herif 😄 Buluşak kanks gün ayarla. Burundaş (,
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y
Bak link koyarim rezil olursun ne zaman cagirdin diye soruyor bi de uste cikmak icin asdfgr 😄
[F New]Solo Gitarist
R
RoqA ⭐ 17y

O benim de dikkatimi çekti 😜

Ayrıca aklıma şu geldi, Game of Thrones izleyenler bilir 😄

Spoiler
lemonade
lemonade ⭐ 17y
shekılsiniz yea 😄
L
Lordzek ⭐ 16y
insan benide çağırır lan bağdat caddesinden 1 dolmuş
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bidahakine çağırırız bro 😄 Numaranı at pmden.
Special thx to Flexi
Collapse
Collapse ⭐ 16y

"hamileyim" ahahaha makara: makara:

bi buluşma ayarlayıp hep beraber toplanalım bi gün severim böyle şeyleri. Ayrıca Agah abiyede bi kahve sözüm var 😄
Jink
Jink ⭐ 19y

bi buluşma ayarlayıp hep beraber toplanalım bi gün severim böyle şeyleri. Ayrıca Agah abiyede bi kahve sözüm var :D

Evet senden 1 kahve alacagım var.
.NET
.NET ⭐ 19y
Bana batak borcu olsun birinin de 😄
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bana batak borcu olsun birinin de :D

Batak bilmemde, pis 7li ya da blöf olabülür 😄
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y
Blof ne la dfghdsfgsdggh
Pis 7li basit de olur hadi senin icin
[F New]Solo Gitarist
L
Lordzek ⭐ 16y
Bidahakine çağırırız bro 😄 Numaranı at pmden.

bibiemden yaz 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y

bi buluşma ayarlayıp hep beraber toplanalım bi gün severim böyle şeyleri. Ayrıca Agah abiyede bi kahve sözüm var :D

Evet senden 1 kahve alacagım var.

french presin var mı abi? varsa 3 paket açılmamış kahvem var getireyim bira yerine kahve içersin 😄

buluşma ayarlayın starbucksa gidersek herkese ısmarların en java chip'inden 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: